Άρμι Χάμερ: Χαμός στο διαδίκτυο με μηνύματα για BDSΜ και... κανιβαλισμό - Είναι όμως δικά του;

Άρμι Χάμερ: Χαμός στο διαδίκτυο με μηνύματα για BDSΜ και... κανιβαλισμό - Είναι όμως δικά του;

H εν διαστάσει σύζυγος του πρωταγωνιστή του «Call me by your name» φέρεται να είναι «αηδιασμένη και σοκαρισμένη» από τα  μηνύματα που διέρρευσαν, και των οποίων η αυθεντικότητα δεν έχει επαληθευτεί

ARMIE_HAMMER_2
Πριν από μερικά 24ωρα, το όνομα του Άρμι Χάμερ άρχισε να εμφανίζεται σε πλήθος αναρτήσεις στο Twitter, προκαλώντας έντονη συζήτηση και ποικίλες αντιδράσεις από τους χρήστες. Αιτία δεν είναι κάποια καινούργια ταινία του 34χρονου ηθοποιού, ο οποίος είχε πρωταγωνιστήσει στο αριστουργηματικό «Call Me By Your Name», αλλά μια σειρά από μηνύματα που δημοσίευσε ένας μυστηριώδης λογαριασμός στο Instagram, με την ονομασία «House of Effie».

Σύμφωνα με την Daily Mail, πρόκειται για μηνύματα ακραίου σαδομαζοχιστικού περιεχομένου, που περιλαμβάνουν περιγραφές για «φαντασιώσεις βιασμού και κανιβαλισμού», τα οποία η διαχειρίστρια του λογαριασμού ισχυρίζεται ότι εστάλησαν από τον Χάμερ σ' εκείνη το διάστημα 2016-2020, δηλαδή ενώ ο Αμερικανός σταρ ήταν παντρεμένος. Υπένθυμίζεται ότι ο Άρμι Χάμερ παντρεύτηκε πριν από μια δεκαετία την Ελίζαμπεθ Τσέιμπερς και το ζευγάρι (που απέκτησε μαζί δύο παιδιά) ανακοίνωσε τον περασμένο Ιούλιο το τέλος του γάμου του, παρόλο που δεν έχει βγει ακόμα το διαζύγιο.



Ο ηθοποιός δεν έχει μιλήσει ακόμα δημόσια για τον σάλο που έχουν προκαλέσει τα μηνύματα, ούτε απάντησε στην έκκληση της βρετανικής εφημερίδας για κάποιο σχόλιο. Ωστόσο πολλοί φαν του έσπευσαν να τον υπερασπιστούν τα περασμένα 24ωρα στα social media, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει η παραμικρή απόδειξη πως τα μηνύματα είναι αληθινά και ότι πρόκειται προφανώς για τις φαντασιοπληξίες κάποιου ατόμου που θέλει απλά να προκαλέσει θόρυβο.

Η ίδια η διαχειρίστρια του λογαριασμού ισχυρίζεται ότι διατηρούσε παράνομο δεσμό με τον σταρ τα περασμένα χρόνια, ότι ήταν μία από τις πολλές ερωμένες που ο Χάμερ εκμεταλλευόταν συναισθηματικά και ερωτικά, και ότι αποφάσισαν όλες μαζί να τον ξεμπροστιάσουν ποστάροντας τα μηνύματά του online.


Κλείσιμο


Μάλιστα, προκειμένου να πείσει όσους την αμφισβητούν, πόσταρε φωτογραφίες που ισχυρίζεται ότι της είχε στείλει ο ίδιος ο 34χρονος: στη μία εμφανίζεται να σφίγγει με το χέρι στο λαιμό του και στην άλλη διακρίνεται το χέρι του με το χαρακτηριστικό τατουάζ στο δάχτυλο να ακουμπάει σε τραπέζι με χαρτιά. Επισης δημοσίευσε ένα ηχητικό μήνυμα, όπου ένας άνδρας που φέρεται να είναι ο Χάμερ μιλάει για τις σεξουαλικές του φαντασιώσεις και κάνει αναφορά στα εν λόγω μηνύματα.

Εκτός από την κοροϊδία και την συναισθηματική εκμετάλλευση στην οποία υπέβαλε την ίδια και τις άλλες «σκλάβες» του, η «House of Effie» υποστηρίζει ότι ο φερόμενος έραστής της την είχε απειλήσει με βία αν ποτέ η σχέση τους γινόταν γνωστή στη γυναίκα του.

armie-1
armie-2


Μετά τη δημοσιοποιηση των μηνυμάτων, στα οποία ο ηθοποιός φέρεται να περιγράφει στην «ερωμένη» του ότι θα ήθελε να της κόψει ένα δάχτυλο για το έχει πάντα μαζί του, ότι θα ήθελε να τη... φάει κ.λπ. η εν διαστάσει σύζυγος του Χάμερ εμφανίζεται σοκαρισμένη. Μια στενή φίλη της Ελίζαμπεθ Τσέιμπερς που μίλησε υπό καθεστώς ανωνυμίας στην εφημερίδα ανένερε ότι η 38χρονη αισθάνεται αηδιασμένη από όσα φέρεται να έγραψε ο άνδρας της το διάστημα που ήταν μαζί.

Η ίδια πηγή αναφέρει ότι, παρόλο που η γυναίκα γνώριζε κάποιες από τις απιστίες του σταρ, δεν είχε ιδέα για την άλλη πλευρά του. «Πολλές από αυτές τις γυναίκες την είχαν προσεγγίσει και, παρόλο που δεν ήθελε να το παραδεχτεί αρχικά, τώρα ξέρει ότι λένε την αλήθεια. Ο Άρμι είχε μια τελείως διαφορετική πλευρά που δεν ήξερε. Όσο για το αν βρισκόταν πάντα εκεί και την κρατούσε κρυφή, ή του συνέβη κάτι που τον άλλαξε τελείως, κανείς δεν ξέρει», αναφέρει η πηγή της Daily Mail.

armie-3
armie-4


H ίδια γυναίκα ισχυρίζεται ότι μία από τις γυναίκες που ήρθαν σε επαφή με την Τσέιμπερς, αποκαλύπτοντάς της ότι ήταν ερωμένες του άνδρα της, χρειάστηκε να μπει σε ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης και ψυχολογικής θεραπείας για να ξεπεράσει το συναισθηματικό τραύμα που της προκάλεσε αυτή η σχέση. «Εκμεταλλεύτηκε την αδυναμία της επειδή είχε μόλις χωρίσει. Την έκανε να νιώσει πολύ άβολα και τα πράγματα που της ζητούσε να κάνει της προκαλούσαν έντονο φόβο», αναφέρει χαρακτηριστικά .

armie-5



Ειδήσεις σήμερα:

Κακοκαιρία: Σοβαρά προβλήματα σε όλη την Ελλάδα - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν σήμερα

Βασίλης Κικίλιας: Συγκίνηση για τους υγειονομικούς αλλά και τη γέννηση του γιου του

CIA και UFO: Τι κρύβεται στο «Μαύρο Θησαυροφυλάκιο»;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης