Άρμι Χάμερ: Η εν διαστάσει σύζυγος του «σαδομαζοχιστή» σταρ λύνει τη σιωπή της

Άρμι Χάμερ: Η εν διαστάσει σύζυγος του «σαδομαζοχιστή» σταρ λύνει τη σιωπή της

Δείτε το σχόλιο που έκανε η Ελίζαμπεθ Τσέιμπερς κάτω από την προαναγγελία μιας ταινίας με θέμα... τον κανιβαλισμό - Από ένα ακόμη πρότζεκτ αποσύρεται ο Άρμι Χάμερ, εν μέσω του σκανδάλου για την άγρια σεξουαλική του ζωή

armie-wife-2
Την ώρα που τα δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου διαδέχονται το ένα το άλλο για τις «ακραίες σεξουαλικές πρακτικές» και την «κακοποιητική συμπεριφορά» του Άρμι Χάμερ, και ολοένα και περισσότερες πρώην ερωμένες του 34χρονου μοιράζονται δημόσια τις τραυματικές εμπειρίες τους μαζί του, εύλογα αναρωτιούνται πολλοί τι περνάει από το μυαλό της εν διαστάσει συζύγου του.

Σύμφωνα με τo ΕΤ online, η Ελίζαμπεθ Τσέιμπερς, η οποία κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον πρωταγωνιστή του «Call me by your name» τον Ιούλιο της περασμένης χρονιάς μετά από 10 χρόνια κοινής ζωής, παραμένει τις τελευταίες εβδομάδες στα νησιά Κέιμαν μαζί με τα δύο μικρά παιδιά του ζευγαριού. Πηγές του ιστότοπου αναφέρουν ότι η 38χρονη παρακολουθεί από απόσταση το «γαϊτανάκι» των αποκαλύψεων γύρω από την άγρια σεξουαλική ζωή του άνδρα της, προσπαθώντας να προστατέψει τα παιδιά της και να διατηρήσει έναν αέρα κανονικότητας στην καθημερινότητά τους. Δεν είναι σαφές εάν ο Άρμι Χάμερ, που ταξίδεψε πρόσφατα στα Κέιμαν για να δει τα παιδιά του, είναι ακόμα στην περιοχή ή αν έχει αποχωρήσει.



Παρά τις πληροφορίες που έβγαιναν στο φως τις περασμένες εβδομάδες από άτομα του περιβάλλοντός της, η εν διαστάσει σύζυγος του Άρμι Χάμερ μέχρι σήμερα τηρούσε σιγή ιχθύος σχετικά με τις αποκαλύψεις. Ωστόσο τώρα, σύμφωνα με το People, φέρεται να πόσταρε ένα λακωνικό σχόλιο σε ανάρτηση όπου αναφερόταν το όνομα του άνδρα της, το οποίο αντανακλά πιθανότατα τη βαθιά σύγχυση που πρέπει να αισθάνεται από όσα γράφονται και ακούγονται.


armie_wife


Η ανάρτηση κάτω από την οποία σχολίασε η Τσέιμπερς ήταν του site Just Jarred και ανέφερε τα εξής: «Ο σκηνοθέτης του Άρμι Χάμερ και ο συμπρωταγωνιστής του από το «Call Me By Your Name» συνεργάζονται ξανά σε ταινία με θέμα ένα... love story κανιβαλισμού. (Ενημερωτικά, εκείνος δεν εμπλέκεται)».  Υπενθυμίζεται ότι όλα ξεκίνησαν με τη διαρροή στα social media μηνυμάτων που φέρεται να έστειλε ο Χάμερ σε ερωμένες του, περιγράφοντας «κανιβαλιστικές φαντασιώσεις» και ακραίες σαδομαζοχιστικές πρακτικές, τα οποία ωστόσο δεν έχουν επιβεβαιωθεί. Έκτοτε, δύο πρώην ερωμένες του ηθοποιού έχουν μιλήσει ανοιχτά για το πώς ο σταρ τους ζητούσε να τον αφήσουν να καταναλώσει τη σάρκα τους. Μία από αυτές, η Πέιτζ Λορέντζε, εξέφρασε βεβαιότητα ότι ο ηθοποιός (που την είχε ενημερώσει από το πρώτο κιόλας βράδυ ότι «είναι σαδομαζοχιστής») μιλούσε απολύτως σοβαρά όταν της ζήτησε «να πάει σε χειρούργο και να αφαιρέσει μερικά πλευρά της» ώστε να τα ψήσει σε μπάρμπεκιου και να τα φάει.

«Δεν έχω λόγια», έγραψε η 38χρονη Τσέιμπερς κάτω από την ανάρτηση για το νέο πρότζεκτ του συμπρωταγωνιστή του άνδρα της, Τιμοτέ Σαλαμέ, που αφορά στον κανιβαλισμό.

elizabeth
Κλείσιμο


Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, η ταινία με τίτλο «Bones and All» ακολουθεί μια γυναίκα που ταξιδεύει ανά τη χώρα αναζητώντας τον πατέρα που δεν γνώρισε ποτέ, «σε μια προσπάθεια να κατανοήσει γιατί αισθάνεται την επιθυμία να σκοτώσει και να φάει τους ανθρώπους που την αγαπούν».

Από ένα ακόμη πρότζεκτ αποσύρεται ο Άρμι Χάμερ

Στο μεταξύ, ο 34χρονος ηθοποιός με τις kinky προτιμήσεις στο κρεβάτι συνεχίζει να «πληρώνει» ακριβά τις αποκαλύψεις γύρω από την σεξουαλική του ζωή και τις καταγγελίες για συναισθηματική κακοποίηση των πρώην του. Όπως μεταδίδει το Variety, ο Χάμερ αποσύρθηκε και από δεύτερο πρότζεκτ εν μέσω του σκανδάλου που έχει βάλει φρένο στην ανοδική πορεία της καριέρας του.

Πηγές του site αναφέρουν ότι ο Χάμερ δεν θα πρωταγωνιστήσει τελικά στην επερχόμενη σειρά «The Offer» της Paramount που αφορά στα παρασκήνια των γυρισμάτων του «Νονού». Τον περασμένο Δεκέμβριο είχε γίνει γνωστό ότι ο 34χρονος θα υποδυόταν τον Αλ Ράντι, παραγωγό της θρυλικής ταινίας το 1972. Η σειρά 10 επεισοδίων θα επικεντρωνόταν στα όσα έζησε ο παραγωγός μέχρι να υλοποιηθεί το εμβληματικό φιλμ, με πρωταγωνιστή τον Μάρλον Μπράντο.

Παρόλο που δεν έχει υπαρξει ακόμα επίσημη ανακοίνωση ούτε από τον Χάμερ ούτε από την Paramount, οι πληροφορίες του Variety λένε ότι η συνεργασία τελικά δεν θα προχωρήσει και ότι αναζητείται νέος πρωταγωνιστής.

Υπενθυμίζεται ότι λίγες μέρες μετά την διαρροή των μηνυμάτων online, ανακοινώθηκε ότι ο Χάμερ αποσύρεται από την ταινία Shotgun Wedding στην οποία επρόκειτο να πρωταγωνιστήσει με την Τζένιφερ Λόπεζ. Ο ίδιος ο σταρ ανέφερε σε δήλωση ότι απαξιεί να απαντήσει στα δημοσιεύματα για τα πλαστά μηνύματα, αλλά δεδομένου του σάλου δεν μπορεί να αφήσει τα παιδιά του και να λείψει 4 μήνες για γυρίσματα.



Ειδήσεις σήμερα

Τραγωδία στον Όλυμπο: Η κατάθεση του επιζώντα θα «ρίξει φως» στον τραγικό χαμό των δύο γιατρών

«Κόκκινη κάρτα» στη Αττική έδειξαν οι ειδικοί: Σήμερα οι τελικές αποφάσεις για τα μέτρα

Βραζιλία: Σκότωσε τη γυναίκα του για βίντεο που ανέβασε στο TikTοκ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης