ΤηΡούλα Κορομηλά φιλοξένησε η εκπομπή «Πάμε Δανάη» στοMEGA. Ο Άρης Καβατζίκης συνάντησε την παρουσιάστρια στις πρόβες που κάνει με τονΑντώνη Ρέμο για την εκπομπή που ετοιμάζουν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο MEGA. Η Ρούλα μίλησε με αγάπη για τον φίλο της Αντώνη Ρέμο ενώ έδωσε μια γεύση απ΄όσα θα δούμε στο ρεβεγιόν της πρωτοχρονιάς.
«Ο Αντώνης είναι φίλος μου και θα είμαι πάντα στο πλευρό του όπως ήταν και εκείνος πάντα κοντά μου στο παρελθόν» είπε η Ρούλα στον Άρη Καβατζίκη. «Τον Αντώνη τον θαυμάζω με συνδέει μια βαθύτατη φιλία. Μετράει και ο τρόπος που υπολογίζει ο Αντώνης τους φίλους του. Είμαι στη διάθεσή του όποτε μεχρειαστεί. Δεν το ξέχασα και δεν με ξέχασε ποτέ».
Για 17η χρονιά το Stelios Philanthropic Foundation και ο ιδρυτής του, Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, επιβραβεύουν νέους επιχειρηματίες με καινοτόμες και δυναμικές επιχειρήσεις.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Με το Outdoor Cooking ecosystem, η Miele επαναπροσδιορίζει την εμπειρία της σύγχρονης φιλοξενίας, μεταφέροντας την premium κουζίνα στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού