Με πολιτική τελετή, το περασμένο Σάββατο 12 Δεκεμβρίου, στο Σεν Μόριτζ στην Ελβετία έγινε ο γάμος του Φίλιππου Γλύξμπουργκμε την αγαπημένη του Νίνα-Ναστάζια Φλορ.
Η νύφη είναι Ελβετή και κληρονόμος της VistaJet, εταιρείας ιδιωτικών τζετ που ίδρυσε ο πατέρας της. O Τόμας Φλορ βρισκόταν στη λίστα των δισεκατομμυριούχων του περιοδικού Forbes μέχρι τον Μάρτιο του 2019. Όσο για τη μητέρα της, Καταρίνα Φλορ ήταν creative director του διάσημου οίκου Faberge, και Fashion και Jewellery Director, της ρωσικής Vogue, καθώς, και της Vogue Hellas.
Παρόντες στη τελετή ήταν μόνο οι μπαμπάδες των νεονύμφων, ο Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ και ο Τόμας Φλορ.
Το ζευγάρι που αρραβωνιάστηκε στην Ιθάκη στη διάρκεια των φετινών καλοκαιρινών διακοπών του, θα τελέσει και θρησκευτικό γάμο αργότερα.
Διαθέτει 5 ακαδημαϊκές σχολές και 10 πανεπιστημιακά προγράμματα - Πάνω από 35 χρόνια εμπειρίας στη βρετανική τριτοβάθμια εκπαίδευση, με χιλιάδες αποφοίτους από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.