Βαρύ είναι το πένθος για τον Κώστα Κρομμύδα καθώς έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος του πατέρας. Ο ηθοποιός και συγγραφέας έκανε γνωστή τη θλιβερή είδηση μέσα από ανάρτηση στο Ιnstagram, αποκαλύπτοντας πως η αιτία του θανάτου είναι ο κορωνοϊός.
«Ο πατέρας μας έφυγε ήσυχα χθες βράδυ στα 92 του… έδωσε πολλές μάχες στη ζωή του, αλλά αυτή την τελευταία με τον Κορονοϊό δεν την κέρδισε. Αφήνει πίσω του παιδιά εγγόνια, δισέγγονα, αλλά και μια ζωή γεμάτη, χορτασμένη. Αυτό που μου σφίγγει τις τελευταίες ώρες την καρδιά είναι ότι πέρασαν εννέα μήνες χωρίς μια αγκαλιά, μια αγκαλιά που τελικά δεν θα ξανανιώσω ποτέ…», έγραψε πριν από λίγο ο Κώστας Κρομμύδας στο Instagram του.
Τραγική ειρωνία ο ηθοποιός σε παλαιότερή ανάρτησή του στις 4 Απριλίου έγραφε πως ο πατέρας τυ δεν ανησυχούσε για τον κορωνοϊό: «Στα 92 του πλέον ο πατέρας μου δεν δείχνει να ανησυχεί και πολύ για τον κορωνοϊό. Το κάνουμε εμείς όμως γιατί απλά, έτσι πρέπει... η τεχνολογία μας επιτρέπει τουλάχιστον να βλεπόμαστε! Συμφωνήσαμε μόλις το κακό περάσει να πάω στα Τρίκαλα να τον πάρω και να πάμε μια μεγάλη εκδρομή με το αυτοκίνητο...».
Η κυστική ίνωση αποτελεί μια καθημερινή πρόκληση που ξεκινά από τη γέννηση και συνοδεύει τον ασθενή σε όλη του τη ζωή. Σήμερα, χάρη στην πρόοδο της επιστήμης, οι ασθενείς μπορούν να ζουν περισσότερο, με καλύτερη ποιότητα ζωής και μεγαλύτερη αισιοδοξία για το μέλλον.
Με αφορμή τη γιορτή του Έρωτα, η Dyson ντύνει τη σειρά Beauty με το επετειακό χρώμα Amber Silk και μετατρέπει την καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς σε μια εμπειρία αισθήσεων, από μετάξι και κεχριμπάρι.
Στη φετινή διοργάνωση η NBG Pay και η EDPS παρουσιάζουν ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα ψηφιακών συναλλαγών για κάθε επαγγελματία που αναζητά σύγχρονες και ευέλικτες λύσεις.