Ηλίας Γκότσης: Ο νικητής του Survivor 2 δεν θα πήγαινε σε καμία περίπτωση στο Bachelor
«Καλύτερα χωρίς δουλειά παρά να κάνω κάτι τέτοιο» ξεκαθάρισε ο personal trainer
ΟΗλίας Γκότσης, μιλώντας στην κάμερα του «Πρωινού» και τη Μαρία Κοκολάκη ξεκαθάρισε ότι παρά τη συμμετοχή του στο Survivor 2όπου αναδείχτηκε νικητής, δεν θα πήγαινε στο Bachelor για κανένα λόγο.
Ο ίδιος ανέφερε: «Δεν είχα δεχτεί πρόταση για το Bachelor, σε καμία περίπτωση δεν θα πήγαινα. Καλύτερα χωρίς δουλειά παρά να κάνω κάτι τέτοιο. Τα ριάλιτι νέας γενιάς έχουν ξεφύγει λίγο, τώρα υπάρχει μια απεριόριστη αθυροστομία και μια ευκολία στο πως εκφράζονται οι παίκτες».
Ξέρετε εκείνη τη στιγμή που ψάχνετε το τέλειο δώρο Χριστουγέννων και αναρωτιέστε "μήπως προτιμά άλλο χρώμα; Μήπως έχει ήδη αυτό το μοντέλο; Μήπως του αρέσει κάτι τελείως διαφορετικό;" Φέτος, υπάρχει μια λύση που κάνει όλες αυτές τις ερωτήσεις... περιττές!