Σπουδάζει οικονομικά, είναι fashion blogger και έχει κάνει σπουδές στο fashion design και το styling. Αγαπάει πολύ τη μόδα και το styling και ασχολείται με το modeling και τις δημόσιες σχέσεις σε μαγαζιά της Θεσσαλονίκης. Δεν έχει κάποιο συγκεκριμένο στιλ, αλλά του αρέσει να κάνει συνεχώς συνδυασμούς και να πειραματίζεται με πολλά και διαφορετικά στιλ. Προσέχει την εμφάνισή του, του αρέσει να περιποιείται το σώμα του και στον ελεύθερο χρόνο του γυμνάζεται αρκετά.
Οι αγαπημένες του παίκτριες από το My Style Rocks είναι οι «κολλητές» του,Ιωάννα Τούνη και Στέλλα Πάσαρη.
Τονίζει ότι η μόδα και το styling δεν είναι μόνο για γυναίκες. Όπως χαρακτηριστικά δηλώνει, έχει σκοπό να περπατάει στην πασαρέλα του My Style Rocks για πολύ καιρό, θέλει πολύ να φτάσει στον τελικό και να διεκδικήσει τη νίκη.
Η Uber δεν είναι απλώς μια εφαρμογή, είναι τρόπος ζωής που εξελίσσεται μαζί μας, σε κάθε ηλικία, κάθε στιγμή, για κάθε ανάγκη. Δεν μιλάμε απλά για νέες υπηρεσίες, αλλά για διευκολύνσεις που απελευθερώνουν χρόνο.
Η Χριστουγεννιάτικη συλλογή της Oxford Company προτείνει κομμάτια με χαρακτήρα, υψηλής ποιότητας υλικά και γραμμές που παραμένουν πάντα στη μόδα, για δώρα που διαρκούν.