Τζόνι Ντεπ: Έχασε τη δικαστική μάχη με τη Sun που είχε γράψει ότι χτυπούσε την Άμπερ Χερντ

Τζόνι Ντεπ: Έχασε τη δικαστική μάχη με τη Sun που είχε γράψει ότι χτυπούσε την Άμπερ Χερντ

Μεγάλη απογοήτευση για τον χολιγουντιανό σταρ που είχε μηνύσει τη βρετανική εφημερίδα και την εταιρεία που την εκδίδει, ζητώντας αποζημίωση για το «πλήγμα» που υπέστη η καριέρα του

000_8UD92G
Μεγάλη απογοήτευση για τον Τζόνι Ντεπ καθώς έχασε τη δικαστική μάχη με την βρετανική εφημερίδα Sun, όπως μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ.

Ο Χολιγουντιανός σταρ είχε μηνύσει τη βρετανική εφημερίδα κατηγορώντας τη για συκοφαντική δυσφήμηση, εξαιτίας δημοσιεύματος στο οποίο αναφερόταν ότι είχε χτυπήσει την πρώην σύζυγό του, Άμπερ Χερντ.

Το δικαστήριο του Λονδίνου όπου εκδικάστηκε η υπόθεση απέρριψε το αίτημα του σταρ των Πειρατών της Καραϊβικής για αποζημίωση λόγω ζημιάς που προκλήθηκε στην καριέρα του από τους συγκεκριμένους ισχυρισμούς, γράφοντας τον επίλογο σε μια από τις πιο πολύκροτες δίκης δυσφήμησης των τελευταίων ετών.

BREAKING NEWS: Johnny Depp loses libel case against The Sun


Ανακοινώνοντας την απόφασή του, ο δικαστής Νίκολ επισήμανε ότι η Sun και ο ομιλος στην οποία ανήκει «απέδειξαν ότι όσα ανέφεραν στο δημοσίευμά τους, όπως αντιλαμβάνομαι το νόημα των συγκεκριμένων λέξεων, ήταν ουσιαστικά αληθή».

«Κατέληξα σε αυτό το συμπέρασμα έχοντας εξετάσει ενδελεχώς τα 14 περιστατικά στα οποία βασίστηκαν οι εναγόμενοι, καθώς και τα βασικά σημεία που ζήτησε ο ενάγων να λάβω υπόψη», συμπληρώνει ο δικαστής.

Κλείσιμο
The most bizarre moments from the Johnny Depp libel trial | ITV News


Η πολυαναμενόμενη απόφαση δημοσιεύτηκε online στις 12.00 (ώρα Ελλάδας) τρεις μήνες αφότου ολοκληρώθηκε η ακροαματική διαδικασία στο ανώτερο δικαστήριο του Λονδίνου.

Υπενθυμίζεται ότι ο 57χρονος σταρ είχε μηνύσει την εταιρεία News Group Newspapers (NGN), που εκδίδει τη Sun, και τον αρχισυντάκτη της σκανδαλοθηρικής εφημερίδας, για ένα δημοσίευμα που τον χαρακτήριζε στον τίτλο «wife beater» (αυτός που δέρνει τη γυναίκα του).

Johnny Depp trial: Damning audio tapes revealed in court


Η υπερασπιστική γραμμή της εταιρείας News Group Newspapers βασίστηκε στο γεγονός ότι ο εν λόγω ισχυρισμός ήταν αληθής και ότι ο σταρ είχε όντως χτυπήσει την πρώην σύζυγό του, Άμπερ Χερντ, το διάστημα που ήταν παντρεμένοι.

Κατά τη διάρκεια της δίκης, στο επίκεντρο της προσοχής βρέθηκε το άγριο lifestyle του ηθοποιού, η χρήση ναρκωτικών που έκανε και η γενικότερη στάση του απέναντι στις γυναίκες.




Ειδήσεις σήμερα:

Σχεδιάζει ο Βλαντιμίρ Πούτιν να εγκαταλείψει το Κρεμλίνο; 

Σαρώνει τον πλανήτη ο κορωνοϊός: Ξεπέρασαν το 1,2 εκατομμύριο οι νεκροί παγκοσμίως

Έτρωγε κι έπινε στα σπίτια που παραβίαζε στη Λιβαδειά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης