Μπραντ Πιτ: Αγκαλιές με τη Νικόλ, ροζέ σαμπάνια με την Αντζελίνα

Μπραντ Πιτ: Αγκαλιές με τη Νικόλ, ροζέ σαμπάνια με την Αντζελίνα

Στη δημοσιότητα δόθηκε η πρώτη φωτογραφία της νέας δημιουργίας από το Chateaux Miraval, η οποία θα κυκλοφορήσει παγκόσμια στις 15 Οκτωβρίου 

brad000000
Ένα ροζ κουτί και μια εντυπωσιακή μαύρη φιάλη με ροζ ετικέτα που κρύβει μέσα της τη νέα οινική δημιουργία από το κτήμα Miraval, τον παράδεισο του Μπραντ Πιτ και της πρώην του Αντζελίνας Ζολί, δόθηκε στη δημοσιότητα πριν από λίγο.

Πρόκειται αυτή την φορά για μια ροζέ σαμπάνια με την επωνυνία Fleur de Miraval, η οποία αναμενόταν να κυκλοφορήσει φέτος το καλοκαίρι, όμως η πανδημία ανέτρεψε τα πρώην σχέδια του ζεύγους κα της οικογένειας Περίν.

Fleuer_de_Miraval


Στην καλαίσθητη, όπως αναμενόταν, press release οι Γάλλοι οινοποιοί και οι οικογένειες Πιτ και Ζολί δηλώνουν περήφανοι για την νέα τους δημιουργία, μια ροζέ σαμπάνια.

Ο Μπραντ Πιτ ήταν απόλυτα αφοσιωμένος στο νέο project αφού επιθυμούσε διακαώς να δημιουργήσει το Chateaux Miraval, μια εξαιρετική ροζέ σαμπάνια, που θα βγεί στην παγκόσμια αγορά στις 15 Οκτωβρίου.

Κλείσιμο
FullSizeRender


Το τελικό αποτέλεσμα έρχεται να δικαιώσει τις προσδοκίες του και την απόλυτη εμπιστοσύνη που έχει στην φαμίλια Περίν, αφού μαζί δημιούργησαν πριν από έξι χρόνια το πασίγνωστο Miraval.

Πλέον η Αντζελίνα μπορεί στεναχωριέται που δεν πηγαίνει πλέον όποτε θέλει στο Chateau Miraval, το μυθικό κτήμα στην Προβηγκία που είχε αγοράσει μαζί με τον Μπραντ, αλλά εξακολουθεί να συμμετέχει στην επιχείρηση με το κρασί.

Το κτήμα πέρασε μετά από συννενόηση των δύο πλευρών κατά την διαδικασία του διαζυγίου τους, στα χέρια του Μπραντ, όχι όμως και το διάσημο brand του κρασιού που παράγει.

Γνωστή ως σκληρή διαπραγματεύτρια η Ζολί κράτησε το ποσοστό της στα κέρδη από τον διάσημο ροζέ οίνο που παράγεται στους αμπελώνες του κτήματος.

Το Miraval λανσαρίστηκε ως το κρασί των Μπραντζελίνα και πολύ γρήγορα, έγινε κυρίαρχος παίχτης στην κατηγορία των ροζέ, αλώνοντας από το Σεν Τροπέ και την Ίμπιζα μέχρι την πολύβουη Μύκονο και το Σεν Μπαρθς.

Πέρυσι μια magnum φιάλη Muse του συγκεκριμένου κρασιού πουλήθηκε σε δημοπρασία γύρω στα 3.000 ευρώ, ενώ η Le Figaro χαρακτήρισε το Miraval ως «ο σούπερ σταρ των ροζέ».

Βοήθησε πολύ σε αυτό φυσικά η οικογένεια Περίν, που ανέλαβε την παραγωγή του κρασιού, μια φαμίλια με βαριές περγαμηνές στην οινοποιία, η οποία έχει την αποκλειστική ευθύνη για το κρασί που παράγεται στο κτήμα.

BRAD_PERIN_1
Ο Μπραντ Πιτ κι ο Μαρκ Πέριν


Το Forbes και το Wine Spectator είχαν προαναγγείλει το νέο project που αφορούσε την κυκλοφορία μιας νέας ροζέ-και μόνο ροζέ-σαμπάνιας, για την δημιουργία της οποίας επιλέχθηκε ο οίκος Pierre Peters.

Η συγκεκριμένη οικογένεια διαθέτει αμπελώνες στην καρδιά της Cote des Blancs και σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, είναι ο μοναδικός οίκος που θα παράγει αποκλειστικά την νέα ροζέ σαμπάνια.

pit-00


Το κτήμα μύθος

Δεν είναι καθόλου εύκολο να εντοπίσει κάποιος το μέχρι πριν τέσσερα χρόνια κοινό ησυχαστήριο του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί στην Νότια Προβηγκία.

Κι αν το βρεί θα διαπιστώσει ότι η πρόσβαση σε αυτό δεν είναι εύκολη υπόθεση αφού το διάσημο chateau, φυλάσεται αποκλειστικά από επίλεκτους πρώην SAS, οι οποίοι μέχρι το ηχηρό διαζύγιο του πρώην ζεύγους χρόνια ήταν επιφορτισμένοι με την ασφάλεια της οικογένειας, όταν έκανε διακοπές εκεί.

Πρόκειται για μια τεράστια έκταση 75.367 στρεμμάτων, η φύλαξη της οποίας δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση, ειδικά όταν μέχρι πρότινος χαλαρωναν εκεί ο Μπραντ Πιτ και η Τζολί με τα παιδιά τους.

Μαζί με το το ηχηρό διαζύγιο ήρθαν και οι φήμες για πώληση του κτήματος, οι οποίες δεν ευοδώθηκαν αφού το πρώην ζευγάρι θεωρούσε αυτό το κτήμα ως μια επένδυση για τα παιδιά τους.

Από πέρυσι όμως, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά σε αρκετούς ανθρώπους, ο διάσημος ηθοποιός είναι πλέον ο κύριος ιδιοκτήτης του διάσημου κτήματος.

CHATEAU_MIRAVAL_2


Ήταν και αυτό ένα από τα περιουσιακά στοιχεία του πρώην ζευγαριού που αφού δεν επιθυμούσαν να πουληθεί θα παρέμενε στην ιδιοκτησία ενός από τους δύο με το ανάλογο αντίτιμο.

Ο Πιτ που λάτρεψε το κτήμα και φωτογραφήθηκε σε αυτό μαζί με τον Μαρκ Περίν -η οικογένεια του τελευταίου καλλιεργεί εδώ και δεκαετίες αμπελώνες και ήταν από την αρχή μαζί του στο εγχείρημα ως συνεταίροι -θέλει να δημιουργήσει σε ένα μέρος του ένα art factory που θα φιλοξενεί ζωγράφους, γλύπτες και δημιουργούς.

Ανθρώπους της Τέχνης δηλαδή, που θα μπορούν να δημιουργούν χωρίς προβλήματα τα έργα τους σε αυτό το ονειρικό κτήμα.

Σε μια από τις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν το 2017 ο Μπραντ ποζάρει μαζί με τον Περέν κρατώντας στο χέρι του ένα ποτήρι Miraval και χαμογελάει στον φακό με φόντο τον πασίγνωστο πλέον αμπελώνα.

Ο ροζέ οίνος έγινε διάσημος από την πρώτη χρονιά παραγωγής του, το 2014, όταν βγήκε στην αγορά ως το κρασί των Μπρατζελίνα, προκαλώντας τον ανάλογο θόρυβο.

Οι πωλήσεις του εκτοξεύτηκαν από την αρχή της διαδρομής του και κάθε χρόνο περίπου 1.000.000 φιάλες παράγονται και διακινούνται σε όλο τον κόσμο από το κτήμα της Προβηγκίας.

Πάνω από τριάντα χιλιάδες μπουκάλια καταναλώνονται μόνο στην Μύκονο, εκeί όπου το ροζέ κρασί έχει την τιμητική του στα διάσημα sea side restaurant του νησιού και όχι μόνο.
Το χρόνου θα αφιχθεί και η Fleur de Miraval.


Ειδήσεις σήμερα: 

ΠΟΥ: Ο κορωνοϊός απειλεί να εξαλείψει σε μικρό χρονικό διάστημα τις προόδους στον τομέα της ιατρικής φροντίδας

My Style Rocks: Η μάχη του στυλ μόλις ξεκίνησε (ξανά)

Δημιουργείται νέος φράχτης στον Έβρο και ενισχύεται ο παλιός
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης