O Γιάννης Πουλόπουλος και η Ρένα Κουμιώτη ήταν από τα καλλιτεχνικά σχήματα που άφησαν εποχή στο ελληνικό τραγούδι με τις ερμηνείες τους και τις μοναδικές τους φωνές.
Η τραγουδίστρια μέσα από μια ανάρτησή της θέλησε να αποχαιρετήσει τον Γιάννη Πουλόπουλο. Με μια μικρή αναδρομή και κοινές τους φωτογραφίες από τα χρόνια που συνεργάστηκαν και έγραψαν ιστορία.
«Για μένα ήσουν το άλλο καλλιτεχνικό μου μισό και σήμερα σε έχασα.... Ησουν ο μόνος πραγματικός φίλος μου μέσα απ τη δουλειά μας..Αντρας παλαιάς κοπής με όλη τη σημασία της λέξης..Πόσα δεν μοιραστήκαμε μαζί !Δεν είναι οι πίστες, δεν είναι οι επιτυχίες, δεν είναι η δημοσιότητα. Ηταν το οτι ησουν ο πιο ακέραιος άνθρωπος που γνώρισα μέσα σ αυτόν τον χώρο. Είχα την μέγιστη ευτυχία το 1969, να με πάρεις απ το χέρι και να περπατήσω δίπλα σου στον "Δρόμο" και μετά για πολλά χρόνια πάντα μαζί καλλιτεχνικά. Κέντρα, περιοδείες, ξενύχτια, γέλια. Η Ελλάδα σε αγάπησε. Με τα τραγούδια σου, ερωτεύτηκε, πόνεσε, έκλαψε, χάρηκε. Με τα ίδια τραγούδια θα συνεχίσει να κάνει το ίδιο. Οι ερμηνείες σου διδασκαλία. Σαν και σένα κανένας άλλος. Κανένας !!!! Πονάω Γιάννη μου…πονάω…πολύ… Αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα για να σε φέρω πίσω . Μόνο να σ αγαπώ..και θα σ΄ αγαπώ πάντα», έγραψε στο αποχαιρετηστήριο κείμενό της.
Με πάνω από 30 χρόνια συνεχή και συνεπή παρουσία στην εκπαίδευση, το IdEF φέρνει την ακαδημαϊκή εμπειρία ενός δημόσιου γαλλικού πανεπιστημίου στην Ελλάδα, χωρίς να χρειάζεται κανείς να μετακομίσει στο εξωτερικό.
Η JYSK ανακοινώνει την είσοδό της στην κυπριακή αγορά, με τα πρώτα καταστήματα να προγραμματίζεται να ανοίξουν τον Απρίλιο του 2027, σηματοδοτώντας ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας.