Αποκάλυψη για την Αλίκη Βουγιουκλάκη: Έπρεπε να φύγω εγώ και όχι το Αλικάκι

Αποκάλυψη για την Αλίκη Βουγιουκλάκη: Έπρεπε να φύγω εγώ και όχι το Αλικάκι

Η θεία της αείμνηστης ηθοποιού Δανάη Κουμουνδούρου μιλάει για τη δική της Αλίκη

Aliki_Vougioklaki_New
Εικοσιτέσσερα χρόνια έχουν περάσει από τότε που η Αλίκη Βουγιουκλάκη έφυγε από τη ζωή. Η αγαπημένη ηθοποιός ακόμα και σήμερα εξακολουθεί να ενδιαφέρει.

Η θεία της Δανάη Κουμουνδούρου μίλησε στην εφημερίδα Espresso για την δική της Αλίκη Βουγιουκλάκη και αποκάλυψε πως όταν έφυγε για το μεγάλο ταξίδι απαρηγόρητη η μητέρα της έλεγε και ξανάλεγε για δέκα ολόκληρα χρόνια: «Έπρεπε να φύγω εγώ και όχι το Αλικάκι».

«Την έζησα όσο ελάχιστοι άνθρωποι από τότε που ήμασταν παιδιά μέχρι που έκλεισε τα ματάκια της. Ωστόσο, για εμάς δεν έχει φύγει ούτε λεπτό από κοντά μας. Ζει στις αναμνήσεις μας, τις καθημερινές σκέψεις μας. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον πόνο της μητέρας της, Έμυς, όταν η Αλίκη έφυγε από τη ζωή, που έλεγε και ξανάλεγε για δέκα ολόκληρα χρόνια: «Έπρεπε να φύγω εγώ και όχι το Αλικάκι».

Για εμάς δεν άλλαξε ποτέ ο χαρακτήρας της. Παρέμεινε το Αλικάκι που ξέραμε από παιδί. Αν και ζήσαμε και τις εποχές που ο κόσμος παραληρούσε για εκείνη και έκανε ουρές στα θέατρα για να την απολαύσει, για εμάς παρέμενε η δική μας Αλίκη Βουγιουκλάκη που ξέραμε, χωρίς μακιγιάζ και χρυσόσκονη.

Την είδα δύο μέρες πριν φύγει από τη ζωή. Η Αλίκη ήταν πολύ όμορφη μέχρι την τελευταία στιγμή. Ήμασταν έξω από το δωμάτιό της, άνοιξε η πόρτα, της κούνησα το χέρι, μας είδε, ανοιγόκλεισε τα μάτια της σαν να μας χαιρετούσε. Είχε επαφή με την πραγματικότητα μέχρι που έκλεισε τα μάτια της. Εμείς περιμέναμε να συμβεί το μοιραίο. Αυτή που δεν το περίμενε ήταν η μητέρα της…».


Ειδήσεις σήμερα:

Γερουσιαστής Μενέντεζ κατά Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Τα «αμφισβητούμενα» ύδατα ανήκουν στην Ελλάδα

Στους 201 οι νεκροί από κορωνοϊό: Πέθανε 78χρονη στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο

Η Κιμ Καρντάσιαν «σπάει» τη σιωπή της: Ο Κάνιε πάσχει από διπολική διαταραχή - Είμαστε αβοήθητοι!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης