Στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι# Not» μίλησε ο Δημήτρης Γκουγκουστάμος, ο οποίος συμμετείχε στο casting για την επιλογή των υποψήφιων μοντέλων που θα συμμετέχουν στον επόμενο, τρίτο κύκλο του GNTM.
«Δήλωσα συμμετοχή στο GNTM 3 και πέρασα από casting στη Θεσσαλονίκη. Ήταν όλα ωραία, έδωσα συνέντευξη. Ενθουσιάστηκαν μπορώ να πω. Περίμενα να με καλέσουν στην οντισιόν στην Αθήνα με τους κριτές, αλλά δε με κάλεσαν. Με τα άτομα που έβλεπα να περιμένουν έξω, πίστευα θα έχω πολλές πιθανότητες να περάσω. Δεν μου άρεσαν…» ανέφερε ο ίδιος ο οποίος σύμφωνα με τη σελίδα του στο Facebook, εργάζεται ως φωτογράφος και είναι εγκατεστημένος στον Αμπελώνα Λαρίσης.
«Ψώνιο δεν είμαι, αλλά πίστευα πως είμαι ο πιο ωραίος και πιο άνετος στον χώρο. Μπαίνω μέσα και ενώ όλοι έβγαιναν στο πεντάλεπτο, εγώ ήμουν μισή ώρα μέσα. Δεν απογοητεύτηκα που δε με πήραν, αυτοί χάνουν. Θα με ζητάν με κλάματα, μα θα ‘ναι αργά για θαύματα » κατέληξε γελώντας.
Η σειρά Sand Stone της Technogym, brand του Ομίλου Φάις, επανασυστήνει τον εξοπλισμό άσκησης μέσα από φυσικά υλικά και σχεδιασμό που ενσωματώνεται σε κάθε σύγχρονο περιβάλλον
Σε μια καθημερινότητα που γίνεται όλο και πιο απαιτητική για τις επιχειρήσεις, εκεί όπου η πρώτη εντύπωση γίνεται πλέον online και οι επιλογές κρίνονται με ένα scroll, κάποια brands καταφέρνουν να επαναπροσδιορίσουν τον ρόλο τους με τρόπο ουσιαστικό και επωφελή. Ο Χρυσός Οδηγός είναι ένα από αυτά!
Αξίζει να ανήκεις στο δυναμικά εξελισσόμενο οικοσύστημα του PADU, ειδικά αν είσαι πελάτης της Nova. Γιατί τότε οι επιλογές σου δεν σταματούν στις προσφορές, αλλά διευρύνονται μέσα από ένα περιβάλλον που εμπλουτίζεται διαρκώς με ολοένα και περισσότερα exclusive deals. Εδώ θα τις βρεις όλες.