«Είχα δύσκολες εμπειρίες στα παιδικά μου χρόνια στην Αφρική, στη Ζιμπάμπουε, όπου γεννήθηκα και μεγάλωσα»εξηγεί ηΣαμπρίνα σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Λοιπόν» και τη Ρενέ Σαραντινού. Υπήρξε μάλιστα και αυτόπτης μάρτυρας σε δολοφονία μιας γυναίκας.
Τι δεν θα ήθελες να συμβεί ποτέ ξανά στη ζωή σου; Είχα δύσκολες εμπειρίες στα παιδικά μου χρόνια στην Αφρική, στη Ζιμπάμπουε, όπου γεννήθηκα και μεγάλωσα. Έχω ζήσει δύσκολες εποχές με τον πόλεμο που γινόταν εκεί. “Έχασα” ανθρώπους και μέσα σ’ αυτούς ήταν και μία συμμαθήτριά μου, που τη σκότωσαν μαζί με την οικογένεια της. Έχω δει φρικιαστικές σκηνές στην ηλικία των 6. Ήταν σκληρά τα παιδικά μου χρόνια.
Σκότωσαν τη συμμαθήτρια σου μπροστά στα μάτια σου; Όχι, είχαμε κερδίσει ένα βραβείο και περίμενα να έρθει για να παίξουμε πιάνο μπροστά στο δήμαρχο και δεν ήρθε… Η μαμά μου τότε δεν μου το είπε, για να μην τρομάξω, το έμαθα στο σχολείο. Μπροστά στα μάτια μου είδα τη δολοφονία γυναίκας, την είδα διαλυμένη, τεμαχισμένη… Τότε έπαθα κρίση πανικού, σταμάτησα ν’ αναπνέω… Τότε, στη Ζιμπάμπουε γινόταν πόλεμος… Είχα κι όμορφες στιγμές αλλά και τραγικές αναμνήσεις. Αυτό είναι κάτι που δεν θέλω να το ξαναζήσω. Όλα τα άλλα τα αντέχουμε, αλλά όχι πόλεμο, θάνατο και φρίκη.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.