Η Καίτη Γαρμπή και ο Αντώνης Ρέμος παρουσιάζουν τo «Κιβωτός» σε ένα μοναδικό ντουέτο, που κυκλοφορεί από την Panik Platinum!
Εν μέσω των ιδιαίτερων συνθηκών λόγω του κορωνοϊού, το ντουέτο αφιερώνεται στους γονείς όλων μας και το music video φτιάχτηκε με τη συμβολή του κοινού, ενώ τα έσοδα θα δοθούν στον εθελοντικό μη κερδοσκοπικό οργανισμό ειδικής μέριμνας και προστασίας μητέρας και παιδιού Κιβωτός Του Κόσμου.
Το τραγούδι, σε μουσική και στίχους του Φοίβου, κυκλοφόρησε το 1997, στο πολυπλατινένιο album «Ευαισθησίες» της Καίτης Γαρμπή και έκτοτε παραμένει ένα από τα πιο αγαπημένα και διαχρονικά κομμάτια της ελληνικής δισκογραφίας.
Ενώνοντας τις φωνές τους, 23 χρόνια μετά το επιτυχημένο ντουέτο «Ασυμφωνία Χαρακτήρων» και τις επί σκηνής συνεργασίες τους, οι δύο καταξιωμένοι καλλιτέχνες, καθένας εκ των οποίων έχει χαράξει τη δική του μοναδική και σπουδαία πορεία, στέλνουν ένα δυνατό μήνυμα αγάπης και αισιοδοξίας!
Το music video δημιουργήθηκε μέσα από μία πρωτότυπη καμπάνια, με την συμμετοχή του κόσμου, που έστειλε φωτογραφίες των γονιών του, δημιουργώντας ένα υπέροχο μωσαϊκό συναισθημάτων και κάνοντας το ντουέτο «Κιβωτός» τη μελωδική κιβωτό όλων μας!
Η συνεργασία της Καίτης Γαρμπή με τον Αντώνη Ρέμο στο «Κιβωτός» θα περιλαμβάνεται στο επερχόμενο δισκογραφικό project της αγαπημένης καλλιτέχνιδας, με επιτυχίες από όλη την καριέρα της τις οποίες μοιράζεται με άνδρες συναδέλφους της πρώτης γραμμής.
Η LA VIE EN ROSE προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα φροντίδας για σφριγηλή και λαμπερή επιδερμίδα – Το spring reset που χρειάζεται τώρα η επιδερμίδα σου.
Με μια τεράστια γκάμα εξειδικευμένων προϊόντων που εκτείνεται σε 24 βασικές σειρές, η Mapei Hellas δεν προσφέρει απλώς χημικά και δομικά προϊόντα για την κατασκευή. Προσφέρει τη βεβαιότητα ότι το έργο σας θα ολοκληρωθεί σωστά και θα αντέξει στον χρόνο.
Το ενιαίο ψηφιακό οικοσύστημα της Vodafone συνδυάζει την προστασία με τη συνδεσιμότητα δημιουργώντας ένα περιβάλλον που υποστηρίζει ουσιαστικά παιδιά και γονείς.