Ο Τζόνι Ντεπ κέρδισε τον πρώτο γύρο της δικαστικής διαμάχης κατά της Άμπερ Χερντ

Ο Τζόνι Ντεπ κέρδισε τον πρώτο γύρο της δικαστικής διαμάχης κατά της Άμπερ Χερντ

Ο ηθοποιός στη μήνυσή του κατά της πρώην συζύγου του ζητάει αποζημίωση άνω των 50 εκατ. δολ.

Amber-Johnny
O επεισοδιακός χωρισμός του Τζόνι Ντεπ και της Άμπερ Χερντ είχε απασχολήσει τα μέσα ενημέρωσης. Οι εκατέρωθεν μηνύσεις και οι αλληλοκατηγορίες τους οδήγησαν στα δικαστήρια με τον Τζόνι Ντεπ να κερδίζει εν τέλει τον πρώτο γύρο της δικαστικής διαμάχης, για συκοφαντική δυσφήμιση, στο δικαστήριο της Βιρτζίνια.

Η πρώην σύζυγός του Άμπερ Χερντ αμφισβήτησε τις κατηγορίες εναντίον της και ζήτησε να μεταφερθεί η υπόθεση στην Καλιφόρνια, αλλά ο δικαστής πήρε το μέρος του σταρ του Χόλιγουντ, Τζόνι Ντεπ.

Ο ηθοποιός μήνυσε την Άμπερ για συκοφαντική δυσφήμιση, καθώς η ίδια αναφερόταν στον εαυτό της ως «δημόσιο πρόσωπο που εκπροσωπεί άτομα που έχουν υποστεί ενδοοικογενειακή βία».

Στη δίκη του, ο Ντεπ ισχυρίζεται ότι ολόκληρο το άρθρο βασίζεται στην υπόθεση ότι η Χερντ ήταν θύμα κακοποίησης στο σπίτι τους και ότι ο Ντεπ διέπραξε ενδοοικογενειακή βία εναντίον της. Ισχυρίζεται, επίσης, ότι οι ισχυρισμοί της Χερντ έχουν διαψευσθεί από δύο διαφορετικούς αστυνομικούς που ήταν μάρτυρες και από 87 βίντεο από κάμερα παρακολούθησης.

Ο Ντεπ, στη μήνυσή του κατά της Χερντ, ζήτησε αποζημίωση άνω των 50 εκατομμυρίων δολαρίων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης