Beverly Hills 90210 Τους θυμάστε;

Beverly Hills 90210 Τους θυμάστε;

Ξεκινά στις ΗΠΑ ο τρίτος κύκλος, αλλά οι περισσότεροι πρωταγωνιστές δεν έχουν και πολλά ευχάριστα να θυμηθούν στη συνέχεια της καριέρας τους...

Beverly Hills 90210  Τους θυμάστε;
Λίγες μέρες έμειναν από την τρίτη πρεμιέρα της σειράς Beverly Hills, 90210, καθώς στις 13 Σεπτεμβρίου ξεκινάει στην Αμερική το πρώτο επεισόδιο του τρίτου κύκλου.  Η σειρά δεν είχε την αναμενόμενη επιτυχία, όπως πίστεψαν αρχικά οι υπεύθυνοι, καθώς το πάλαι ποτέ θρυλικό και αγαπημένο Beverly Hills 90210 μάλλον δεν θα βγει ποτέ από τις καρδιές μας. Η θρυλική σειρά της FoxNetwork ξεκίνησε στον αέρα στις 4 Οκτωβρίου 1990 και τελείωσε στις 17 Μαϊου του 2000, μετά από δέκα σεζόν. Η Kelly, η Dona, ο Brandon, ο Dylan και τα άλλα παιδιά αγαπήθηκαν όσο λίγοι. Αλήθεια, τι να κάνουν σήμερα;

Κλείσιμο

Jennie Garth ως Κέλι H 38χρονη σήμερα Jennie δεν έχει κάνει κάποια ιδιαίτερη καριέρα μετά τη σειρά παρόλο που πολλοί το πίστευαν. Κάποιες μικρές εμφανίσεις σε ριάλιτι μεταξύ αυτών το Dancing with the stars και αρκετές δουλειές ως παραγωγός και σκηνοθέτης. Εχει επίσης εμφανιστεί στο Twilight. Παντρεύτηκε τον Peter Facinelli, το 2001, στο ράντσο της στη Σάντα Μπάρμπαρα και έχει τρία παιδιά.


Jason Priestley ως Μπράντον O 41 χρόνων Jason έχει συμμετάσχει σε βαρετές σαπουνόπερες αλλά και σε ένα ριάλιτι γευσιγνωσίας ως παρουσιαστής. Το 2002 έτρεχε μεθυσμένος με ιλιγγιώδη ταχύτητα και έπεσε πάνω σε έναν τοίχο. Ευτυχώς γλύτωσε. Παντρεύτηκε το 2005 τη Naomi Lowde και δυο χρόνια μετά απέκτησε την κόρη του, Ava.


Shannon Doherty ως Μπρέντα Η 39χρονη ξινή Shannon εξαφανίστηκε για μερικά χρόνια χωρίς να κάνει κάποια επιτυχία. Επανήλθε με δική της εταιρεία παραγωγής αλλά και ως παρουσιάστρια του ριάλιτι Scare Tactics. Συμμετείχε στο Dancing with Stars και παντρεύτηκε τον Rick Salomon, πρώην της Pamela Anderson και παρτενέρ της Paris Hilton, σε sex tape.


Tori Spelling ως Ντόνα Η 38χρονη κόρη του Aaron Spelling είναι η πιο διάσημη αυτή τη στιγμή από όλους. Εκτός από το να περιφέρεται και να ξοδεύει τα χρήματα που της άφησε ο πατέρας της, συμμετέχει σε χαζές σειρές, σε ριάλιτι και γράφει παιδικά βιβλία. Είναι δεύτερη φορά παντρεμένη με τον Dean Mc Dermott και έχει δυο παιδιά. Τα τρία τελευταία χρόνια εμφανίζεται τόσο αδύνατη που τα περιοδικά μιλούν για νευρική ανορεξία. Πρόσφατα λανσάρισε τη δική της σειρά κοσμημάτων.


Brian Austin Green ως Ντέιβιντ O 37χρονος Brian μπορεί καριέρα σαν ηθοποιός να μην έκανε, έκανε όμως καριέρα ως καρδιοκαταχτητής. Εχει συμμετάσχει σε σειρές-μεταξύ αυτών και στον τελευταίο κύκλο των Desperate Housewives- . Εχει ένα γιο από τη Vanessa Marcil ενώ το καλύτερο που έχει κάνει μέχρι τώρα είναι ο γάμος του πριν από δυο μήνες με τη Megan Fox.


Luke Perry ως Ντίλαν Το κακό αγόρι της σειράς μεγάλωσε και έγινε 45 χρόνων. Ο Luke Perry εμφανίστηκε σε τηλεοπτικά σόου αλλά προτίμησε να δανείζει τη φωνή του σε μεταγλωττίσεις. Παντρεύτηκε το 1993 τη Rachel Sharp αλλά το ζευγάρι χώρισε το 2003. Εχουν μαζί δυο παιδιά, τον Jack και τη Sophie. Είναι φανατικός υποστηρικτής του Obama.


Ian Ziering ως Στιβ Αν και 46 χρόνων ο Ian φαίνεται να μην έχει αλλάξει καθόλου. Την ίδια μοίρα με τους υπόλοιπους είχε και αυτός, όπερ σημαίνει χαζοεμφανίσεις σε διάφορα σόου. Πήρε μέρος και στο Dancing with Stars, όπου έφτασε-λόγω δημοτικότητας- στον τελικό. Είναι χωρισμένος και δεύτερη φορά παντρεμένος με τη νοσοκόμα Erin Kristine, την οποία γνώρισε σε νοσοκομείο.


Carol Potter ως Κάρολ Η 62χρονη μαμά της σειράς ζει στη Νέα Υόρκη και εργάζεται ως ηθοποιός αλλά και ως οικογενειακή σύμβουλος, καθώς έχει τις ανάλογες σπουδές. Είναι δεύτερη φορά παντρεμένη. Ο πρώτος της άντρας με τον οποίο έχουν ένα γιο, τον Christofer, πέθανε τρεις μήνες μετά το γάμο από καρκίνο του πνεύμονα. Εχει φιλανθρωπική οργάνωση και εμφανίζεται σε σόου ως guest.


Gabrielle Carteris ως Αντρέα Η 49 χρόνων Gabrielle από την Αριζόνα εμφανίζεται σε τηλεοπτικές σειρές και διάφορες, όχι ιδιαίτερα γνωστές ταινίες. Επίσης εργάζεται ως voice actor. Εχει έναν δίδυμο αδελφό, τον James , με τον οποίο είναι στενά συνδεδεμένη ενώ το 2006 είχε ένα σοβαρό ατύχημα όπου είχε παραλύσει για αρκετό καιρό το μισό πρόσωπό της.


James Eckhouse ως Τζιμ O 55χρονος James από το Σικάγο είναι φανατικός Εβραίος και ζει στο Λος Αντζελες. Είναι παντρεμένος με τη Sheila Walsh και έχει δυο γιους.


Jamie Walters ως Ρέι Ο Jamie κατάγεται από τη Βοστόνη και είναι 41 χρόνων. Μετά τη σειρά έμεινε και εργάστηκε στη Νέα Υόρκη, ως ηθοποιός, μουσικός, τραγουδιστής, κιθαρίστας αλλά και μοντέλο-στη διαφήμιση της Levis 501. Το 1991 αρραβωνιάστηκε την Drew Barrymore αλλά χώρισε ένα χρόνο μετά. Σήμερα ζει στο Λος Αντζελες, όπου εργάζεται στο Πυροσβεστικό Σώμα αλλά επιθυμεί να ξαναγυρίσει στη σοουμπίζ. Εχει τρεις κόρες, από την τωρινή του σχέση και ένα γιο από την πρώην.


Joe E. Tata ως Νατ Ο μεγαλύτερος της σειράς, ο τηλεοπτικός Νατ κατάγεται από την Πενσυλβανία και είναι 74 χρόνων. Εχει συμμετάσχει σε αμέτρητες τηλεοπτικές σειρές, καθότι τηλεοπτικός ηθοποιός ,μεταξύ αυτών στη σειρά General Hospital. Είναι διαζευγμένος και έχει μια κόρη.


Kathleen Robertson ως Κλερ Η 37χρονη Robertson κατάγεται από τον Καναδά και εμφανίζεται σε διάφορες τηλεοπτικές σειρές αλλά και σε ταινίες όπως Scary Movie 2, I am Sam. Είναι παντρεμένη και το 2008 γέννησε το πρώτο της παιδί.


Hilary Swank ως Κάρλι Η γνωστή Hilary, με δυο βραβεία οσκαρ.


Tiffani Thiessen ως Βάλι Η 36χρονη Tiffani εμφανίστηκε σε αμέτρητες τηλεοπτικές σειρές αλλά τα τελευταία χρόνια είναι παραγωγός σειρών και ριάλιτι. Παντρεύτηκε στις 9 Ιουλίου 2005 τον ηθοποιό Brady Smith και έχει μαζί του ένα γιο, τον Harper.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης