Στη συνέχεια, η 41χρονη εξήγησε πως μάλλον το αλκοόλ ήταν η διέξοδός της, στην προσπάθειά της να νιώσει άνετα με το σώμα της.
«Στο παρελθόν, ένιωθα μια μεγάλη αποξένωση από το σώμα μου, ίσως ήμουν υπερβολική, αλλά είχα πολύ σωματικό στρες. Ταλαιπωρούσα πολύ το μυαλό μου για πολλά πράγματα», εξηγεί.
Τέλος, ανέφερε πως πλέον, στα 40 της έχει καταφέρει να ξεπεράσει όλα τα «εμπόδια» που έβαζε μέχρι τώρα στον εαυτό της.
«Δεν τα παίρνω πια όλα τόσο σοβαρά», τόνισε η Αν Χάθαγουεϊ κλείνοντας.
Το πρόγραμμα Female Founders Hub @ Hospitality, από το WHEN και με την ουσιαστική υποστήριξη της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας, προσφέρει ευκαιρίες μάθησης, mentoring και δικτύωσης σε γυναίκες επαγγελματίες του HORECA.
Οι μοναδικές φόρμουλες της LA VIE EN ROSE κάνουν κάθε στιγμή ομορφιάς να μοιάζει με μικρή γιορτή – Ποιες είναι οι κορυφαίες επιλογές που θα μονοπωλήσουν τη φετινή λίστα δώρων.
Σε μια εποχή που όλα τρέχουν, πιέζουν και μικραίνουν, θα ήθελες να υπάρχουν κάποιες μικρές απολαύσεις που θα μπορείς να τις απολαμβάνεις λίγο περισσότερο, όπως τη νέα ΙΟΝ Σοκοφρέτα Double Choco