Beef: Η Αν Χάθαγουεϊ και ο Τζέικ Τζίλενχαλ οι πιθανοί πρωταγωνιστές της δεύτερης σεζόν

Beef: Η Αν Χάθαγουεϊ και ο Τζέικ Τζίλενχαλ οι πιθανοί πρωταγωνιστές της δεύτερης σεζόν

Σύμφωνα με δημοσίευμα, ένα δεύτερο ζευγάρι στη σειρά θα υποδυθούν ο Τσαρλς Μέλτον και η Κέιλι Σπέινι

hathaway-gyllenhal
Η σειρά «Beef» του Netflix φαίνεται να έχει στο στόχαστρό της μερικά μεγάλα ονόματα για τη δεύτερη σεζόν, σύμφωνα με δημοσίευμα του Deadline.

Ο σταρ του «May December» Τσαρλς Μέλτον και η πρωταγωνίστρια του «Priscilla», Κέιλι Σπέινι είναι σε συζητήσεις για να υποδυθούν ένα από τα ζευγάρια. Ο Τζέικ Τζίλενχαλ και η Αν Χάθαγουεϊ είναι τα άλλα δύο ονόματα που ακούγονται. Οι τελευταίοι μάλισταν πρωταγωνίστηκαν στην ταινία «Love & Other Drugs» του 2010.

Η επιτυχημένη σειρά έκανε πέρυσι το ντεμπούτο της με τεράστια επιτυχία, ακολουθώντας τους χαρακτήρες των Στίβεν Γιαν και Άλι Γουόνγκ, Ντάνι και Έιμι, καθώς εμπλέκονται σε μια κλιμακούμενη διαμάχη μετά από ένα περιστατικό στον δρόμο.
Κλείσιμο
Αν και δεν έχει δοθεί επίσημα το πράσινο φως για δεύτερη σεζόν, φαίνεται ότι η σειρά θα ακολουθήσει τη διαδρομή της ανθολογίας.

Το Deadline πρόσθεσε ότι τα σενάρια για μια δεύτερη σεζόν βρίσκονται στη διαδικασία υποβολής, με πιθανή έναρξη των γυρισμάτων στα τέλη του καλοκαιριού ή το φθινόπωρο, αν και προς το παρόν δεν υπάρχουν συμφωνίες.

Μιλώντας τον περασμένο μήνα, ο δημιουργός άφησε να εννοηθεί ότι η σειρά θα μπορούσε να συνεχιστεί ως ανθολογία αν το Netflix αποφάσιζε να την ανανεώσει, ειδικά καθώς η ιστορία του Ντάνι και της Έιμι φάνηκε να φτάνει στο τέλος της πρώτης σεζόν.

«Αισθάνομαι ότι υπάρχουν τόσα πολλά μονοπάτια. Θα μπορούσε να παραμείνει περιορισμένη - ήταν σίγουρα μια πολύ κλειστή ιστορία. Αλλά αν το Netflix ήθελε να συνεχίσει, θα μπορούσε επίσης να είναι ανθολογία», δήλωσε στα Emmys (μέσω του Variety).
Και πρόσθεσε: «Θα μπορούσε να είναι πολλά πράγματα. Εξαρτάται από τον μεγάλο αλγόριθμο. Όλοι περιμένουμε να ακούσουμε».

Μιλώντας πέρυσι, ο Λι δήλωσε στο «Hollywood Reporter» ότι «αρχικά πρότειναν τη σειρά ως σειρά ανθολογίας, όπου κάθε σεζόν έχει νέους χαρακτήρες».

Ωστόσο, πρόσθεσε: «Την ίδια στιγμή, αγαπώ πραγματικά τον Ντάνι και την Έιμι και τον Τζορτζ και τον Πολ και τον κόσμο που δημιουργήσαμε. Έτσι, είμαι πραγματικά ανοιχτός σε όλα».

Φωτογραφίες: Shutterstock


Ειδήσεις σήμερα:

Αντιτρομοκρατική: Επιχείρηση σε Αθήνα και δύο φυλακές - Οκτώ άτομα στο μικροσκόπιο για τρία χτυπήματα

Νεκρό έμβρυο στη Σόλωνος: Η ιδιοκτήτρια της εταιρείας καθαρισμού περιγράφει πώς εντοπίστηκε το νεκρό έμβρυο στη Σόλωνος

Βασίλισσα Λετίθια: Αγκαζέ με τον Φελίπε στο μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου - Φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης