Η Ντούα Λίπα απολαμβάνει τις διακοπές της στην Ίμπιζα και συνεχίζει να κάνει εντυπωσιακές εμφανίσεις, ακόμα και για να πάει στην πισίνα.
Η τραγουδίστρια που έχει καταγωγή από την Αλβανία, είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, ειδικά το τελευταίο διάστημα, αφού μοιράζεται με το κοινό της στιγμές από το καλοκαίρι της.
Αφού ταξίδεψε στην Ελλάδα, αλλά και την Αλβανία, η Ντούα Λίπα βρέθηκε στην Ίμπιζα. Στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η σταρ μοιράστηκε μια σειρά από στιγμιότυπα, καθώς κι ένα βίντεο με την ίδια δίπλα στην πισίνα.
Σε αυτά, φαίνεται να φορά το μπικίνι της, με ένα ιδιαίτερα κοντό διάφανο φόρεμα, ενώ ολοκλήρωσε το λουκ της με ασημί γόβες. Στη λεζάντα της δημοσίευσής της έγραψε: «Τελετουργικό στην Ίμπιζα».
Σε μια νέα στρατηγική κίνηση που διευρύνει την παραγωγική της βάση και ενισχύει την παρουσία της στους τομείς της στεγανοποίησης και των έργων υποδομής, η ISOMAT εντάσσει στον Όμιλο το καταξιωμένο ελληνικό brand ESHA, μέσω της νεοσύστατης θυγατρικής ISOMAT BITUMEN.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας