«Κέρδιζα εκατομμύρια δολάρια ως το αστείο χοντρό κορίτσι» εξομολογείται η Ρέμπελ Γουίλσον

«Κέρδιζα εκατομμύρια δολάρια ως το αστείο χοντρό κορίτσι» εξομολογείται η Ρέμπελ Γουίλσον

Η 41χρονη Αυστραλή ηθοποιός μιλά για την απώλεια των περιττών κιλών της και τη μεταμόρφωσή της

rebel-preview
Η Ρέμπελ Γουίλσον είναι πιο θηλυκή και λαμπερή από ποτέ. Η κωμική ηθοποιός, που έγινε παγκοσμίως γνωστή ως το αστείο χοντρό κορίτσι μέσα από τις ταινίες που έχει πρωταγωνιστήσει, το 2020 αποφάσισε να βελτιώσει την εξωτερική της εμφάνιση και τα κατάφερε!

Μέχρι σήμερα η 41χρονη καλλιτέχνης έχει χάσει συνολικά 35 κιλά και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό! Η αυτοπεποίθησή της βρίσκεται στα ύψη, με την ίδια να είναι πιο ελκυστική από ποτέ.





Κλείσιμο
Την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου, η διάσημη Αυστραλή ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο BBC και αναφέρθηκε στην μεταμόρφωσή της και το περιττό σωματικό της βάρος.

Rebel-Wilson-1509673




«Κέρδιζα εκατομμύρια δολάρια ως το αστείο χοντρό κορίτσι» εκμυστηρεύτηκε.

Αναμφίβολα, η Ρέμπελ Γουίλσον  έχει χαρίσει πολλές στιγμές γέλιου στους λάτρεις ταινιών και σειρών σε όλο τον πλανήτη. Αξέχαστοι είναι οι ρόλοι της στα «Super Fun Night», «Last One Laughing Australia», αλλά και οι εμφανίσεις της στο τηλεοπτικό πρόγραμμα «Pooch Perfect». Παρά τις μεγάλες επαγγελματικές της επιτυχίες, η Αυστραλή σταρ δεν αισθανόταν όμορφα με την εικόνα της. Έτσι, άλλαξε τις διατροφικές της συνήθεις και απέκτησε σιγά-σιγά το σώμα που ονειρευόταν.



Παράλληλα, περιέγραψε πώς αντέδρασαν οι συνάδελφοί της, μεταξύ των οποίων και αστέρες του Χόλιγουντ, μόλις τους ανακοίνωσε ότι αποφάσισε να απαλαχθεί από τα παραπάνω κιλά.

«Δέχτηκα μεγάλη απώθηση από την ομάδα μου εδώ στο Χόλιγουντ, όταν είπα: "Εντάξει, θα κάνω αυτή τη χρονιά κάτι για την υγεία μου. Νιώθω ότι πραγματικά θέλω να μεταμορφωθώ σωματικά και να αλλάξω τη ζωή μου". Μου είπαν: "Γιατί θέλεις να το κάνεις αυτό;"» εξομολογήθηκε η Ρέμπελ Γουίλσον.

«Χρειαζόμουν ένα μεγάλο μπολ με παγωτό κάθε βράδυ. Έτρωγα για να νιώσω καλύτερα ψυχολογικά, πράγμα που δεν ήταν υγιεινό» παραδέχτηκε.

«Γιατί οι άνθρωποι έχουν τόση εμμονή με τις γυναίκες, ειδικά με την εμφάνισή τους;» αναρωτήθηκε η ταλαντούχα ηθοποιός, τραγουδίστρια και συγγραφέας.

Δείτε τη συνέντευξη της Ρέμπελ Γουίλσον στο BBC:



Η  ιστορία της σπουδαίας κωμικής ηθοποιού αποδεικνύει ότι όποιος θέλει πραγματικά να αλλάξει την εξωτερική του εικόνα και να κάνει κάτι καλό για τον εαυτό του,   καταφέρνει το αποτέλεσμα που επιδιώκει, αρκεί να το πάρει απόφαση και να μην επηρεάζεται αν κάποια οικεία του άτομα προσπαθούν να τον αποπροσανατολίσουν από τον στόχο του. 

Ειδήσεις σήμερα:

Τα καλά και τα κακά νέα για την «Όμικρον»: Τα τρία συμπεράσματα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας

Πάτρα: Ανεμβολίαστα αδέλφια πέθαναν με διαφορά λίγων ωρών

Θεματοφύλακες του Συντάγματος: Οι αρνητές που υπόσχονταν διαγραφή χρεών και πλήρωναν με... πέτρες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης