Ζέτα Μακρυπούλια: Η πρώτη έξοδος μετά την καραντίνα ήταν στη… NASA
Που πήγε πραγματικά η παρουσιάστρια -Οι φωτογραφίες που ανέβασε στα social media
Από τη Δευτέρα 4 Μαΐου τα μέτρα απαγόρευσης της κυκλοφορίαςμετά από 42 ημέρες καραντίνας καταργήθηκαν και οι περισσότεροι βγήκαν έξω από τα σπίτια τους. Οι περισσότερες σελέμπριτις με αναρτήσεις τους στα social media επισκέφτηκαν κέντρα αισθητικής και κομμωτήρια.
Για την Ζέτα Μακρυπούλια όμως προτεραιότητα δεν είχαν τα μαλλιά της αλλά η στοματική υγιεινή και για το λόγο αυτό επισκέφτηκε τον οδοντίατρό της.
Αυτό που της έκανε εντύπωση ήταν το πώς την υποδέχτηκε στο ιατρείο του καθώς όπως παρατήρησε ήταν ντυμένος σαν… αστροναύτης.
«Πρώτη έξοδος για μένα, στον οδοντίατρο. Τι μου έκανε η καραντίνα Θεέ μου... Δεν πήγαινα για μια ρίζα», σημείωσε η Ζέτα Μακρυπούλια στην ανάρτησή της.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.