Ανεβαίνει ο αριθμός των νεκρών από τον κορωνοϊό στους 92, καθώς την τελευταία του πνοή άφησε ένας 72χρονος άνδρας στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης.
Το απόγευμα της Παρασκευής ένας 47χρονος άνδρας είχε απεβίωσε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Κατά πληροφορίες, είχε εισαχθεί στη ΜΕΘ στις 8 Απριλίου και είχε υποκείμενα νοσήματα (λέμφωμα, αυτόλογη μεταμόσχευση μυελού των οστών το 2019, πνευμονική εμβολή).
Νωρίτερα το απόγευμα, τα επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορωνοϊού έφτασαν τα 2.011, όπως είπε ο Σωτήρης Τσιόδρας, ενώ 77 άνθρωποι νοσηλεύονται στις ΜΕΘ.
To Γυμνάσιο της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης αποτελεί έναν εκπαιδευτικό φορέα που διαμορφώνει σκεπτόμενα άτομα, με γνώσεις που συνδέουν τη μάθηση με τη ζωή και με αξίες που κάνουν τη διαφορά τόσο σε προσωπικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.
Εδώ και δεκαετίες η ΑΒ Βασιλόπουλος προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας μετατρέποντας τις καθημερινές αγορές σε μια ολοκληρωμένη καταναλωτική εμπειρία.
Η σημαντική πιστοποίηση επιβεβαιώνει τη δέσμευση της METRO να προσφέρει σταθερά εδώ και χρόνια ένα σύγχρονο, συμπεριληπτικό και υποστηρικτικό εργασιακό περιβάλλον.