Λουτράκι: Ασυνείδητος οδηγός χτύπησε 23χρονη και την εγκατέλειψε - Κρίσιμη η κατάσταση του θύματος

Λουτράκι: Ασυνείδητος οδηγός χτύπησε 23χρονη και την εγκατέλειψε - Κρίσιμη η κατάσταση του θύματος

Παραδόθηκε λίγες ώρες μετά ο ασυνείδητος οδηγός 

ΕΚΑΒ
Λίγες ώρες μετά το ατύχημα που προκάλεσε στο Λουτράκι με θύμα μια 23χρονη Ελληνίδα, η οποία δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, ο ασυνείδητος οδηγός που διέφυγε εγκαταλείποντάς την αβοήθητη παραδόθηκε στις τοπικές αστυνομικές αρχές και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Το τροχαίο έγινε τα ξημερώματα του Σαββάτου στην συμβολή της λεωφόρου Ελευθερίου Βενιζέλου με την οδό Δαμασκηνού όταν, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η 23χρονη βρισκόταν μπροστά σε ένα περίπτερο. Ξαφνικά, ένα αυτοκίνητο το οποίο είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα την χτύπησε και την παρέσυρε για περίπου 15 μέτρα, όμως ο οδηγός την εγκατέλειψε στο οδόστρωμα και έφυγε.

Η άτυχη κοπέλα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Αθήνας, όπου νοσηλεύεται με πολλαπλά βαριά τραύματα σε όλο της το σώμα και η κατάστασή της κρίνεται σταθερή αλλά ιδιαίτερα κρίσιμη. Ο ασυνείδητος οδηγός δικαιολογήθηκε ότι πήγαινε να πιάσει δουλειά, αφαιρέθηκε και δεν είδε την κοπέλα, ενώ ζήτησε συγνώμη από την οικογένειά της. Σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για πρόκληση τροχαίου με εγκατάλειψη, παράβαση του Κ.Ο.Κ. Και επικίνδυνη σωματική βλάβη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης