Ο Economistεπέλεξε και δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram τις δέκα πιο δυνατές εικόνες της δεκαετίας 2010-2019.
Μεταξύ αυτών, επέλεξε και μία συγκλονιστική εικόνα ενός Έλληνα συνταξιούχου από το καλοκαίρι του 2015, το καλοκαίρι των capital controls, ο οποίος φαίνεται εξαντλημένος, με δάκρυα στα μάτια και απελπισμένος. Έχει πέσει στο πεζοδρόμιο έχοντας δίπλα του την ταυτότητά του και το βιβλιάριο των καταθέσεών του.
Υπενθυμίζεται ότι το καλοκαίρι του 2015, ήταν το καλοκαίρι στο οποίο εφαρμόστηκαν τα capital controls έπειτα από το δημοψήφισμα και τη διαπραγμάτευση του Αλέξη Τσίπρα με τον τότε υπουργό Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη.
Οι υπόλοιπες φωτογραφίες που επέλεξε ο Ecnomist αφορούν τη μόλυνση του περιβάλλοντος, τις διαδηλώσεις στην πλατεία Ταχρίρ στην Αίγυπτο, τον πόλεμο στη Συρία, του Σύριους πρόσφυγες, τις τεχνολογικές και επιστημονικές εξελίξεις που φέρνουν το διάστημα λίγο πιο κοντά μας, τις διαδηλώσεις κατά της αστυνομικής βίας και καταστολης στη Λουιζιάνα των ΗΠΑ, τον Ντόναλντ Τραμπ και τις προσφυγικές ροές ανά τον κόσμο.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.
Τα 71 Service Corners του Κωτσόβολου σε όλη την Ελλάδα προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης που συνδυάζει τεχνογνωσία, άμεση εξυπηρέτηση και σιγουριά.