Παραμένει το απαγορευτικό απόπλου από Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο
Για τον Αργοσαρωνικό τα δρομολόγια γίνονται μόνο με πλοία κλειστού τύπου
Σε ισχύ παραμένει και το απόγευμα το απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια του Πειραιά της Ραφήνας και του Λαυρίου, ενώ για τον Αργοσαρωνικό τα δρομολόγια γίνονται μόνο με πλοία κλειστού τύπου.
Κλειστές είναι επίσης οι γραμμές Αγ.Μαρίνα-Νέα Στύρα, Γλύφα-Αγιόκαμπος, Βόλος-Σποράδες, Καβάλα-Πρίνος, Κεραμωτή-Λιμένας Θάσου.
Oι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν, καλό είναι πριν από την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία.
Η νέα σχεδίαση, η εξελιγμένη πλατφόρμα, ο υβριδικός κινητήρας, οι κορυφαίες αναρτήσεις και τα εξελιγμένα συστήματα ασφάλειας του νέου T-Roc καθιστούν το νέο μοντέλο της Volkswagen μια ολοκληρωμένη πρόταση για τον σύγχρονο τρόπο ζωής.