ΕΦΕΤ: Διορίστηκε η νέα διοίκηση με εντολή για αυστηρότερους ελέγχους

ΕΦΕΤ: Διορίστηκε η νέα διοίκηση με εντολή για αυστηρότερους ελέγχους

Υπεγράφη η απόφαση από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μ. Βορίδη - Νέος Πρόεδρος του Φορέα ο Αντώνης Ζαμπέλας

makis_voridis
Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάκης Βορίδης με απόφασή του ορίζει το επταμελές νέο διοικητικό συμβούλιο του ΕΦΕΤ.

Πρόεδρος αναλαμβάνει ο Καθηγητής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών Αντώνης Ζαμπέλας, αντιπρόεδρος ο Γεωπόνος και υπάλληλος του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σταύρος Ζαννόπουλος και μέλη οι Αλεξάνδρα Μουρκόγιαννη (Τεχνολόγος Τροφίμων και υπάλληλος του Γενικού Χημείου του Κράτους), ο Ανδρέας Γλαβάς (Δημοσιογράφος), η Ελένη Δραγατίδου (Κτηνίατρος και υπάλληλος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας), ο Χρήστος Ιωαννίδης (Υποστράτηγος Υγειονομικού της ΕΛΑΣ ε.α.) και ο Λεωνίδας Παλίλης (εκπρόσωπος των εργαζομένων του ΕΦΕΤ).

Σε δήλωσή του ο κ. Βορίδης επεσήμανε την αναγκαιότητα αυστηροποίησης των ελέγχων του ΕΦΕΤ για την πάταξη των φαινομένων του αθέμιτου ανταγωνισμού, νοθείας αλλά και τη συμβολή του Φορέα στην καταπολέμηση των παράνομων ελληνοποιήσεων και της απάτης στον τομέα των τροφίμων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης