Νέο δέντρο έβαλε σήμερα το πρωί ο δήμος Αθηναίων στην πλατεία Εξαρχείων καθώς το προηγούμενο έγινε στάχτη από αγνώστους.
Συνεργεία του δήμου βρέθηκαν νωρίς το πρωί στα Εξάρχεια και, αφού καθάρισαν την πλατεία κι απομάκρυναν το καμένο έλατο, τοποθέτησαν ένα νέο χριστουγεννιάτικο δέντρο στο ίδιο ακριβώς σημείο.
Ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης είχε κάνει γνωστή την πρόθεση του δήμου να στολίσει και πάλι την πλατεία Εξαρχείων, μέσα από τον λογαριασμό του στο Facebook. «Το φως πάντα νικάει το σκοτάδι. Η αγάπη πάντα νικάει το μίσος. Τα Χριστούγεννα δεν μπορεί να τα κάψει κανείς. Και είναι για όλη τη πόλη. Για αυτό και το δέντρο θα ξαναστηθεί. Κριτής των βανδάλων, που καμαρώνουν και στο YouTube, οι πολίτες των Εξαρχείων που θέλουν όπως ακριβώς και οι υπόλοιποι Αθηναίοι να ζήσουν και να χαρούν», είχε γράψει σε σχετική ανάρτηση.
Σε μια καθημερινότητα που κινείται σε ολοένα και πιο εντατικούς ρυθμούς, ο ποιοτικός ύπνος αναδεικνύεται ως μία από τις πιο ουσιαστικές μορφές φροντίδας του εαυτού μας. Εδώ, η επιλογή του κατάλληλου στρώματος αποκτά ιδιαίτερη σημασία, κάτι που η JYSK γνωρίζει καλά.