Ηλεία: Κόπηκε ο δρόμος τη νύχτα στο Μουζάκι λόγω των κατολισθήσεων
Η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε, όμως ελλοχεύει ο κίνδυνος να υπάρξει και νέα κατολίσθηση
Ο «Ετεοκλής» δεν περνά απροβλημάτιστα από την περιοχή της Ηλείας. Από τα ξημερώματα του Σαββάτου, μετά από κατολισθήσεις λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης, «κόπηκε» ο δρόμος που οδηγεί από το Καράτουλα στο Μουζάκι.
Περίπου στις 4 τα ξημερώματα έγινε αντιληπτό πως είχε διακοπεί πλήρως η κυκλοφορία στην περιοχή και με το πρώτο φως της ημέρας κινητοποιήθηκαν οι Αρχές ώστε να αποκαταστήσουν την κυκλοφορία.
Η πρώτη παρέμβαση που έγινε ήταν να καθαριστεί ο δρόμος από τους όγκους της λάσπης που «έπνιξαν» το σημείο.
Η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε, όμως ελλοχεύει ο κίνδυνος να υπάρξει και νέα κατολίσθηση και λασποροές να κλείσει ξανά ο δρόμος.
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.
Πώς μπορεί μια επίσκεψη σε ένα μουσείο, ένα πείραμα ή μια πρώτη γνωριμία με την φύση να αλλάξει τον τρόπο που ένα παιδί βλέπει τον κόσμο; Περισσότερα από εννέα χρόνια, το πρόγραμμα «Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» της Stoiximan δίνει σε παιδιά από όλη την Ελλάδα την ευκαιρία να διευρύνουν βιωματικά τους ορίζοντες τους.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας