Γιορτινό κάλεσμα της Μαρέβας Μητσοτάκη στις συζύγους των βουλευτών της ΝΔ

Γιορτινό κάλεσμα της Μαρέβας Μητσοτάκη στις συζύγους των βουλευτών της ΝΔ

Δείτε τις φωτογραφίες που ανήρτησε στον λογαριασμό της στο instagram η Μάρα Ζαχαρέα με τις κυρίες Παζαϊτη, Μπαλατσινού και Πέτσα

marazaxarea
Στο κάλεσμα της συζύγου του πρωθυπουργού Μαρέβας Μητσοτάκη ανταποκρίθηκαν σήμερα οι σύζυγοι των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας. Οι κυρίες παρακάθισαν σε γεύμα στο ξενοδοχείο Ηλέκτρα της οδού Μητροπόλεως, όπου είχε στρωθεί το τραπέζι για ένα προ-χριστουγεννιάτικο γεύμα, στη διάρκεια του οποίου οι κυρίες αντάλλαξαν ευχές και είχαν την ευκαιρία να μάθουν τα νέα τους.

Με το χάσταγκ «Womanpower», συνόδευσε τις δύο φωτογραφίες που ανήρτησε από το γεύμα η δημοσιογράφος -και σύζυγος του βουλευτή της ΝΔ Θεόδωρου Ρουσόπουλου- Μάρα Ζαχαρέα  η οποία βρέθηκε στο ίδιο τραπέζι με την σύζυγο του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή,  Νατάσα Παζαΐτη, αλλά και την Τζένη Μπαλατσινού- σύζυγο του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια και την σύζυγο του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα.

Δύο φωτογραφίες, που απεικονίζουν στιγμιότυπα από το γεύμα, ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Μάρα Ζαχαρέα με τη λεζάντα: «Γεύμα με ενδιαφέρουσες γυναίκες!».


foto2zaxarea
fotozaxarea
Κλείσιμο


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Γεύμα με ενδιαφέρουσες γυναίκες! #lunchtime #womanpower #newfriends @jennybalatsinou @natasapazaitibhc

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mara Zaharea (@marazaharea) στις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης