Ανατριχίλα προκαλεί μια ακόμη υπόθεση βιασμού με θύμα ΑμεΑ. Συνελήφθη 44χρονος Πακιστανός με την κατηγορία ότι κακοποίησε σεξουαλικά νεαρό αγόρι με νοητική υστέρηση.
Ο 44χρονος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του STAR, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και τη Δευτέρα αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή.
Ο Πακιστανός ζει και εργάζεται στις Αχαρνές.
Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν με την κατηγορία ότι βίασε τον 20χρονο που πάσχει από αυτισμό.
Η υπόθεση ανασύρει μνήμες από το θρίλερ στη Ρόδο. Πριν λίγους μήνες είχε γίνει γνωστό ότι δύο άνδρες, 20 και 23 ετών, βίασαν 19χρονη που έχει ποσοστό αναπηρίας άνω του 67%.
Όπως είχε αποκαλύψει η δικηγόρος της, δεν μπορεί να ξεπεράσει το σοκ που υπέστη. Η κατάσταση είναι ακόμα δύσκολη για εκείνη.
Κλείσιμο
Συγκλόνισε το γεγονός ότι οι δράστες ανάγκασαν την κοπέλα σε ασελγείς πράξεις ασκώντας πάνω της σωματική βία.
Με επενδύσεις σε πλοία, υποδομές, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και τεχνολογίες χαμηλών εκπομπών, η MINOAN LINES ενισχύει τη στρατηγική της κατεύθυνση προς ένα πιο βιώσιμο μέλλον.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.