Νέα στοιχεία για το θρίλερ στην Ιθάκη: O 40χρονος που πέθανε έπασχε από κίρρωση του ήπατος

Νέα στοιχεία για το θρίλερ στην Ιθάκη: O 40χρονος που πέθανε έπασχε από κίρρωση του ήπατος

Το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης δείχνει ότι το σενάριο της ανθρωποκτονίας μπορεί και να μην ισχύει - Αρχικά εκτιμήθηκε ότι ο 40χρονος γρονθοκοπήθηκε από 54χρονο για προσωπικές διαφορές

ithaki_murder
Ανατρέπεται η υπόθεση - θρίλερ του θανάτου του 40χρονου Βρετανού στην Ιθάκη. Αρχικώς είχε εκτιμηθεί ότι ο άνδρας γρονθοκοπήθηκε από 54χρονο επιχειρηματία, όταν ο τελευταίος έμαθε πως ο 40χρονος διατηρούσε σχέση με την εν διαστάσει σύζυγό του.

Ενισχύεται η άποψη που είχε διατυπωθεί από την πλευρά του 54χρονου σύμφωνα με την οποία ο 40χρονος δεν πέθανε από γροθιές.

Σύμφωνα με το Star, αν και αρχικά ο θάνατός του είχε αποδοθεί στον άγριο ξυλοδαρμό του, τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο 40χρονος έπασχε από κίρρωση του ήπατος.

Ο δικηγόρος του 54χρονου Θάνος Αμπατζής τόνισε νωρίτερα: «Από ό,τι προκύπτει από τη δικογραφία έζησε για αρκετές ώρες. Μάλιστα βρέθηκε με ένα μπουκάλι αδειανό δίπλα του από κονιάκ, προφανώς έκανε χρήση σ’ αυτό και θα πρέπει να μας πει ο ιατροδικαστής από τι πέθανε».

Υπενθυμίζεται ότι ο 54χρονος επιχειρηματίας, για τον οποίο πληροφορίες λένε ότι έκανε ασκήσεις για body building, αφέθηκε την Τετάρτη ελεύθερος μετά τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή–εισαγγελέα.

Βρισκόταν σε διάσταση με τη Νοτιοαφρικανή σύζυγό του, γνώριζε ότι εκείνη διατηρούσε σχέση με τον 40χρονο Βρετανό και δεν είχε αντιδράσει στο διαφαινόμενο διαζύγιο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης