Ο σκύλος Dagy βρήκε το χασίς και οι αστυνομικοί το πιστόλι

Ο σκύλος Dagy βρήκε το χασίς και οι αστυνομικοί το πιστόλι

Ο εκπαιδευμένος σκύλος ξετρύπωσε διάφορες συσκευασίες με ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 94 γραμμαρίων

Kalamata-oplo-narkwtika
Έφερε για μια ακόμη φορά σε πέρας τα καθήκοντά του ο σκύλος ανιχνευτής Dagy της Δίωξης Ναρκωτικών, όταν κλήθηκε να ερευνήσει το κατάστημα που διατηρεί ένας 56χρονος Έλληνας σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας στο οποίο υπήρχαν πληροφορίες ότι διακινούσε χασίς.

Ο εκπαιδευμένος σκύλος ξετρύπωσε διάφορες συσκευασίες με ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 94 γραμμαρίων και μια ζυγαριά ακριβείας, αλλά και οι αστυνομικοί που ερεύνησαν το σπίτι του δράστη στην Καλαμάτα βρήκαν ένα πιστόλι και 43 φυσίγγια. Το όπλο εστάλη για βαλλιστική εξέταση ώστε να εξακριβωθεί αν είχε χρησιμοποιηθεί, ενώ ο 56χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας με κατηγορίες για διακίνηση ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή.

Στο πλαίσιο έρευνας για υπόθεση διακίνησης χασίς, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι ενός Έλληνα στην πόλη των Ιωαννίνων, όπου κατέσχεσαν επτά συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 294,3 γραμμαρίων και 250 ευρώ. Ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, που άσκησε δίωξη σε βάρος του για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης