Χαλυβουργική: Απέκλεισαν την κεντρική πύλη οι εργαζόμενοι - Διεκδικούν τα δεδουλευμένα τους

xalivourgiki

Οι εργαζόμενοι διεκδικούν και την επανεκκίνηση του εργοστασίου - Στις 9:30 έχουν προγραμματίσει συμβολικό αποκλεισμό της Εθνικής Οδού

Περίπου 200 εργαζόμενοι της Χαλυβουργικής πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας και από τις 06:30 έχουν προχωρήσει σε αποκλεισμό της κεντρικής πύλης του εργοστασίου. Στις 09:30 έχουν προγραμματίσει επίσης και συμβολικό αποκλεισμό της Εθνικής Οδού.

Μιλώντας στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων της Χαλυβουργικής Γιώργος Γάκης δήλωσε: «Περίπου 200 εργαζόμενοι παραμένουμε για τέσσερις μήνες απλήρωτοι και χωρίς να βλέπουμε κάποια λύση για την επανεκκίνηση της Χαλυβουργικής. Εντείνουμε τις προσπάθειές μας. Στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων, σήμερα από τις 6:30 το πρωί, έχουμε αποκλείσει την κεντρική πύλη του εργοστασίου και, στις 9:30 θα αποκλείσουμε για ένα μισάωρο το ένα ρεύμα στην Αθηνών-Κορίνθου προς Αθήνα, στο ύψος της Χαλυβουργικής».

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Στέλιος

Εγώ πιστεύω πως αμα κρατήσετε την αναπνοή σας μέχρι να ξεκινήσει ξανά το εργοστάσιο, θα πετύχετε καλύτερα αποτελέσματα. Μα, αυτή η γελοιότητα δεν έχει τέλος? Πότε θα καταλάβουν τα κομμουνιστάκια το πως λειτουργεί μια επιχείριση - το πως λειτουργεί ο κόσμος του 21ου αιώνα? Και πότε θα ξυπνήσουν τα άβουλα πρόβατα που τους ακολουθούν σε κάθε ανοησία?

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

fatih_ar

Tο πλωτό γεωτρύπανο κατευθύνεται νότια της χερσονήσου του Ριζακαρπάσου, στην ίδια περιοχή που βρισκόταν προηγουμένως το γεωτρύπανο «Γιαβούζ», σύμφωνα με νέα παράνομη Navtex που εξέδωσε η Τουρκία