Αδερφοί Αγγελόπουλοι για τη Χαλυβουργική: «Δεχόμαστε πόλεμο λάσπης»

aderfoi_aggelopouloi_main

Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος αναφέρουν, μεταξύ άλλων, ότι στα χέρια του πατέρα τους βρίσκεται το 90% των ανώνυμων μετοχών της Χαλυβουργικής, όπως επίσης ότι λεφτά για την εξόφληση των οφειλών υπάρχουν, αλλά διοχετεύονται «μεθοδικά σε ιδρύματα και τράπεζες της αλλοδαπής για λογαριασμό της δεύτερης συζύγου του πατέρα μας»

Συνέχεια στην οικογενειακή κόντρα που έχει ξεσπάσει με τον πατέρα τους, Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο, δίνουν οι γιοι του, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, μετά την επιστολή του πατέρα Αγγελόπουλου στους εργαζομένους της Χαλυβουργικής, στην οποία ανέφερε πως η επιχείρηση έχει περιέλθει σε αδιέξοδο, καθώς οι άμεσες και έμμεσες συμμετοχές των παιδιών του στην εταιρεία έχουν «αδρανοποιήσει» την πλειοψηφία των μετοχών της.

Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, σε νέα δήλωσή τους, αναφέρουν, μεταξύ άλλων, ότι στα χέρια του πατέρα τους βρίσκεται το 90% των ανώνυμων μετοχών της Χαλυβουργικής, όπως επίσης ότι λεφτά για την εξόφληση των οφειλών υπάρχουν, αλλά διοχετεύονται «μεθοδικά σε ιδρύματα και τράπεζες της αλλοδαπής για λογαριασμό της δεύτερης συζύγου του πατέρα μας».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση των υιών Αγγελόπουλων:

1. «Σεβόμενοι την σοβαρότητα της κατάστασης της υγείας του πατέρα μας και ενόψει της νέας εμπεριστατωμένης εξέτασης των διανοητικών του λειτουργιών που θα διεξαχθεί σε συμμόρφωση με την πρόσφατη απόφαση του Εφετείου Αθηνών, δεν επιθυμούμε καταρχήν να δώσουμε συνέχεια στον πόλεμο λάσπης που δεχόμαστε από το περιβάλλον και τους δικηγόρους του.

2. Ο μόνος λόγος που είμαστε αναγκασμένοι να αποκαταστήσουμε την πραγματικότητα αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση της ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗΣ και τα αληθή αίτια της μη πληρωμής των εργαζομένων της είναι η ειλικρινής αγωνία μας για τις τύχες της ιστορικής επιχείρησης και των ανθρώπων της.

3. Δυστυχώς, αποκλειστική αιτία για ό,τι συμβαίνει σήμερα στην ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗ είναι η απόλυτη αδυναμία του νοσούντος πατέρα μας να κατανοήσει και αξιολογήσει την κατάσταση και να λάβει, ακολούθως, τα αναγκαία μέτρα και πρωτοβουλίες για την αντιμετώπισή της.

4. Εντούτοις, το περιβάλλον και οι δικηγόροι του πατέρα μας επιχειρούν να αποκρύψουν την πραγματικότητα και να προκαλέσουν σύγχυση, επικαλούμενοι ένα πλέγμα εξωχώριων εταιρειών και δήθεν ζητημάτων μετοχικού ελέγχου της εταιρείας, όταν γνωρίζουν πολύ καλά ότι στα χέρια του πατέρα μας σήμερα βρίσκεται παραπάνω από το 90% των ανωνύμων μετοχών της ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗΣ!!!

5. Για το μέγεθος του ψεύδους τους αρκεί να επισημάνουμε ενδεικτικά αυτά που ανέγραφαν οι ίδιοι στα δικόγραφα που κατέθεσαν στις 11 και 16 Απριλίου 2019 στο όνομα του πατέρα μας ενώπιον του Εφετείου Αθηνών στην πλέον κρίσιμη δίκη για τη θέση του πατέρα μας υπό δικαστική συμπαράσταση για την προστασία της υγείας του και των ευρύτερων συμφερόντων του:

• «Οι μετοχές της εταιρείας Χαλυβουργική ευρίσκονται στα ιδρύματα που ανέφερα παραπάνω και δικαιούχος είμαι εγώ μέχρι τον θάνατό μου».

• «Είμαι ο μοναδικός αιμοδότης της εταιρείας τα τελευταία χρόνια με την καταβολή τεράστιων χρηματικών ποσών για να επιτύχω πιθανή επιβίωσή της».

• «Στις 16.11.2018 πρότεινα στα παιδιά μου ως πρώτο βήμα να τους μεταβιβάσω τις μετοχές της Χαλυβουργικής».

• «Συνομίλησα με τον δημοσιογράφο Ηλία Μπέλλο […] και με σαφήνεια του δήλωσα τα επιχειρηματικά μου σχέδια για την εταιρεία μου Χαλυβουργική». Θα μπορούσαμε να σταχυολογήσουμε και άλλα πολλά από τα παραπάνω δικόγραφα, καθώς και τις δημόσιες δηλώσεις και «μαϊμού» συνεντεύξεις που του κατασκεύασαν. Με δεδομένη, όμως, την παραπάνω εμφατική και αδιάστικτη παρουσίαση του πατέρα μας ως αποκλειστικού μετόχου της ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗΣ ενώπιον του Εφετείου Αθηνών, την οποία δέχθηκε εν συνεχεία το ίδιο το Δικαστήριο στην υπ’ αρ. 5598/2019 απόφασή του, αποδεικνύεται ότι τα ψέμματα της τελευταίας «επιστολής» που φέρεται να συντάχθηκε στο όνομά του υπερβαίνουν τα όρια της γελοιότητας και ανήκουν στη σφαίρα της απάτης.

6. Υπενθυμίζουμε σε αυτούς που εκμεταλλεύονται αδίστακτα την κατάσταση της υγείας του πατέρα μας και παίζουν βρώμικα παιχνίδια σε βάρος απλήρωτων εργαζομένων ότι χρήματα για την άμεση εξόφλησή τους και τη σωτηρία της ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗΣ υπάρχουν. Διοχετεύονται, όμως, μεθοδικά σε ιδρύματα και τράπεζες της αλλοδαπής για λογαριασμό της δεύτερης συζύγου του πατέρα μας. Αρκετά ως εδώ.

7. Στο ανίερο αυτό σχέδιο αντιστεκόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις έχοντας αποκλειστικά ως αρωγό την Δικαιοσύνη, η οποία με αλλεπάλληλες καθοριστικές αποφάσεις της μας δικαιώνει προς το παρόν σε όλες τις χώρες και δικαιοδοσίες».
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ρoή Ειδήσεων

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

ΣΧΟΛΙΑ (13)

Πλάτων

Tώρα άμα κάτσεις και γράψεις ότι στη Χαλυβουργική υπήρχαν νεκροί όπως υπήρχαν και στο Μάτι, φυσικά κάτι τέτοιο ούτε καν συζητιέται ως αμπελοφιλοσοφία στον δημοσιογραφικό κόσμο. Αυτά τα λένε αι κομμουνισταί

Καταστρέψατε τον Ολυμπιακό

Ξεφτίλες!!!

Σπανούλης

Έχεις δίκιο. Μόνο 2 Ευρωλίγκες και 3 τελικούς σε 9 χρόνια. Ξεφτίλα!!! Πόσα θέλεις για να μη σε χαλάει;

Πληρώστε ρε κοπρίτες

Τι λέτε ρε λεβέντες, που είδατε πως πρέπει εγώ που μένω στο ενοίκιο να πληρώνω το ρεύμα της βιομηχανίας σας. Το πληρώνω γιατί η ΔΕΗ πρέπει να καλύψει τις λειτουργικές της δαπάνες. Όσο υπάρχουν μεγάλομπαταχτσήδες, άλλο τόσο η ΔΕΗ αυξάνει το τιμολόγιο των πολλών, μικρών, αλλά συνεπών πελατών, απλά για να επιβιώσει. ΥΓ. Ότι εξασφαλίζεται η εργασία των εργατών είναι λάθος, καμία επιχείρηση δεν μπορεί να λειτουργήσει με ζημιές. Ας τους πληρώνουμε τους μισθούς, θα γλιτώσουμε όμως από το υπερβάλλον κόστος των οικείων κλοπών.

ΑΜΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ...

στρέφονται κατά του πατέρα τους (ο οποίος είναι και δημιουργός της περιουσίας) γ@μ@τ@...

Paul

Δημιουργός δεν είναι ο πατέρας. Ο παππούς είναι. Ο πατέρας απλά έτρωγε τα λεφτά του πατέρα του δηλ. του παππού.

Giorgos A

Χα, χα, χα.... Για κοιτάξτε και τα παιδιά του ΠΑΣΟΚ στη ΛΑΡΚΟ που δεν παράγει τίποτα.... Έμμισθοι ψηφοφόροι των 2500 ευρώ που ξύνονται εδώ και δεκαετίες και οι υπολοιποι τους πληρώνουμε...

Γκελη...

τους διελυσες.

Sweet Home Switzerland.

Κατι ξερεις εσυ... κατι ξερεις........

Nικος

Oι "γόνοι" σπάνια διατηρούν η αυξάνουν τον πλούτο που βρήκαν έτοιμο απο τους πατριάρχες τους. Συνήθως καταστρέφουν τα πάντα και δεν μένει ούτε φράγκο. Ουκ ολίγα παραδείγματα γύρω μας.

Τζικος

όταν βλέπεις την Χαλυβουργική του πατέρα Αγγελόπουλου στην κορφή του βουνού, όλοι καταλαβαίνουμε τι το έσειρε εκεί.... Αυτός είναι κουδούνι από τότε που τον είδα στις εκλογές του "όλοι αύριο στις κάλτσες" που πήγε να ψηφήσει

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης