Λήδα Μπόλα στον ΘΕΜΑ 104,6: Αμέσως καταλάβαμε ότι στον Τατσόπουλο συνέβη κάτι σοβαρό

Λήδα Μπόλα στον ΘΕΜΑ 104,6: Αμέσως καταλάβαμε ότι στον Τατσόπουλο συνέβη κάτι σοβαρό

«Δεν πρόκειται για έμφραγμα, πρόκειται για ανεύρυσμα αορτής», ξεκαθάρισε στον ΘΕΜΑ 104,6, στις Τίνα Μεσσαροπούλου και Φωτεινή Πετρογιάννη, η δημοσιογράφος και συμπαρουσιάστρια του Τάκη Χατζή στην εκπομπή του Alpha «Εκτός Γραμμής» - Περιγράφει το χρονικό της κατάρρευσης 

v84cue1569925988721__1_
«Ήταν πολύ ξαφνικό και ανησυχητικό»...Η Λήδα Μπόλα, συμπαρουσιάστρια του Τάκη Χατζή στην εκπομπή «Εκτός Γραμμής» του Alpha, περιγράφει πώς εκτυλίχθηκε το χρονικό της έντονης αδιαθεσίας του Πέτρου Τατσόπουλου ο οποίος κατέρρευσε στο στούντιο.

«Δεν πρόκειται για έμφραγμα, πρόκειται για ανεύρυσμα αορτής», ξεκαθάρισε στον ΘΕΜΑ 104,6, στις Τίνα Μεσσαροπούλου και Φωτεινή Πετρογιάννη, η δημοσιογράφος.

Εξηγεί ότι ήταν αναγκαίο να προχωρήσουν σε διαφημιστικό διάλειμμα για να διαπιστώσουν τι συμβαίνει, καθώς δεν επρόκειτο για «κάτι παροδικό».

Η κ. Μπόλα εστίασε και στην ουσιαστική βοήθεια του πλαστικού χειρουργού Γιάννη Λύρα που βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στο στούντιο. «Για καλή μας τύχη στο στούντιο βρισκόταν εκείνη την ώρα ο κ. Λύρας ο οποίος μπορούσε να δώσει τις πρώτες βοήθειες στον Πέτρο Τατσόπουλο», εξήγησε, λέγοντας ότι ο γιατρός τοποθέτησε το σώμα του Τατσόπουλου σε σωστή στάση και του πήρε την πίεση.

«Καλέσαμε ασθενοφόρο, ήρθε γρήγορα. Τον Πέτρο Τατσόπουλο παρέλαβαν, λίγο αργότερα, διασώστες του ΕΚΑΒ» είπε η Λήδα Μπόλα μιλώντας για το τι επικράτησε τη στιγμή της αδιαθεσίας.

Αναφέρθηκε ακόμη και στο κλίμα πριν από την αδιαθεσία: «Ο Πέτρος Τατσόπουλος ήταν μια χαρά, ήμασταν σε απευθείας σύνδεση με τη Μόρια. Λίγο αργότερα δήλωσε: ''αισθάνομαι έναν πόνο, θέλω να αποχωρήσω''»

Η Λήδα Μπόλα σημείωσε, ακόμη, ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βίτσας, καλεσμένος της εκπομπής, δεν κατάλαβε αμέσως περί τίνος πρόκειται. «Έμεινε δίπλα όμως στον Τατσόπουλο μέχρι να τον πάρει το ΕΚΑΒ» σημείωσε η Λήδα Μπόλα. 


«Δεν μου έχει συμβεί κάτι ανάλογο.Χρειάζεται ψυχραιμία εκείνες τις ώρες» συμπλήρωσε η δημοσιογράφος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης