Κοζάνη: Μοίρασε στα δυο τη μίνι χασισοφυτεία του

Κοζάνη: Μοίρασε στα δυο τη μίνι χασισοφυτεία του

Τον έπιασαν στα πράσα να φροντίζει τα πέντε δενδρύλλια κάνναβης ύψους 1,66 μέτρου και τον συνέλαβαν

Kozani-xasisodentra
Όσο προσεκτικός κι αν ήταν, δεν κατάφερε να αποφύγει τις χειροπέδες ένας 35χρονος Έλληνας, ο οποίος διατηρούσε μια μικρή χασισοφυτεία σε περιοχή της Εορδαίας στην Κοζάνη, αλλά την είχε... χωρίσει στα δυο με την ελπίδα ότι δεν θα την εντόπιζαν οι αστυνομικοί.

Δεν αντιλήφθηκε, όμως, τους άνδρες της Ασφάλειας που είχαν γίνει «σκιά» του, με αποτέλεσμα να τους οδηγήσει άθελά του στο αγροτεμάχιο όπου πήγε να περιποιηθεί τη... μισή καλλιέργειά του! Έτσι, τον έπιασαν στα πράσα να φροντίζει τα πέντε δενδρύλλια κάνναβης ύψους 1,66 μέτρου και τον συνέλαβαν. Τα χασισόδεντρα ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, όπως και 15 αποσπάσματα φυτών κάνναβης που βρέθηκαν στην κατοχή του 35χρονου μαζί με ένα μεταλλικό κόφτη.

Ακολούθησε έρευνα στην κατοικία του σε άλλη περιοχή της Εορδαίας, όπου βρέθηκε και η... υπόλοιπη φυτεία με άλλα τρία δενδρύλλια ίδιου ύψους και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης κατηγορούμενος για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης