Νεαρός διέρρηξε δυο σπίτια στο Διδυμότειχο

Νεαρός διέρρηξε δυο σπίτια στο Διδυμότειχο

Βρέθηκε το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων που είχε κλέψει από το πρώτο σπίτι στο οποίο εισέβαλε, όχι όμως τα χρυσαφικά και τα κοσμήματα 

diarriktis
Το ένα μετά το άλλο διέρρηξε δυο σπίτια στο Διδυμότειχο μέσα σε ένα απόγευμα, ένας νεαρός «ποντικός». Όμως, στο δεύτερο τον πήρε είδηση η ιδιοκτήτρια και τράπηκε σε φυγή, για να συλληφθεί το βράδυ της ίδιας ημέρας από αστυνομικούς της Ασφάλειας και της Ο.Π.Κ.Ε. που είχαν την περιγραφή του.

Στην κατοχή του 28χρονου Έλληνα, βρέθηκε το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων που είχε κλέψει από το πρώτο σπίτι στο οποίο εισέβαλε, όχι όμως τα χρυσαφικά και τα κοσμήματα που είχε αρπάξει και η προανάκριση συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν πρόλαβε να τα πουλήσει ή τα έχει κρύψει κάπου. Στο μεταξύ, ο νεαρός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ η Ασφάλεια εξετάζει τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες διαρρήξεις.

*** Ένα κατάστημα στη Ρόδο παραβίασε τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας ένας 58χρονος Έλληνας, ο οποίος άρπαξε ένα σημαντικό χρηματικό ποσό. Όμως, το ίδιο μεσημέρι συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας και στην κατοχή του βρέθηκε μέρος από τα χρήματα που αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη του καταστήματος, ενώ ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης