Γραβάτα, το δώρο του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Νίκο Αναστασιάδη
Για να εγκαινιάσουμε τη νέα εποχή στις σχέσεις των δύο χωρών είπε ο Έλληνας πρωθυπουργός
Ένα δώρο με προφανή πολιτική σημασία έκανε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκηςστον Κύπριο πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη μεγαλόνησο.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης του δώρισε μια γραβάτα.
Ο Έλληνας πρωθυπουργός επεσήμανε μάλιστα στον Κύπριο πρόεδρο ότι με αυτήν την γραβάτα ουσιαστικά εγκαινιάζουν τη νέα εποχή στις σχέσεις Ελλάδας – Κύρπου.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους