Βίντεο και φωτογραφίες από το τούνελ που εντοπίστηκε νεκρή η Αμερικανίδα βιολόγος

Βίντεο και φωτογραφίες από το τούνελ που εντοπίστηκε νεκρή η Αμερικανίδα βιολόγος

Τα τεχνητό τούνελ, στο οποίο εντοπίστηκε η Σουζάν Ίτον, χρησιμοποιούνταν από τους Γερμανούς κατά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο σαν καταφύγιο και πολυβολείο

crete_arth
Μέσα σε ένα δαιδαλώδες τούνελ - απομεινάρι της γερμανικής κατοχής, εντοπίστηκε νεκρή από το βράδυ της Δευτέρας η Αμερικανίδα βιολόγος και αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας - νεκροτομής για να διαπιστωθεί η αιτία του θανάτου της.

Τα συγκεκριμένο, τεχνητό, τούνελ, μαζί με άλλα παρόμοια που υπάρχουν στην περιοχή, χρησιμοποιούνταν από τους Γερμανούς κατά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο σαν καταφύγια και πολυβολεία.

Δείτε το βίντεο από το εσωτερικό του τούνελ, που δημοσίευσε το FlashNews

Το τούνελ στο Μάλεμε όπου βρέθηκε νεκρή η Suzanne Eaton

Το τούνελ όπου βρέθηκε νεκρή η Suzanne Eaton


Και οι σχετικές φωτογραφίες






Η αστυνομία δεν αποκλείει την εγκληματική ενέργεια

Η νεκροψία - νεκροτομή, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις επόμενες μέρες, σε συνδυασμό με τις εργαστηριακές εξετάσεις από κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών από την Αθήνα που εξέτασε τον χώρο στον οποίο εντοπίστηκε η σορός, θα ρίξουν περισσότερο φως στις συνθήκες θανάτου της 60χρονης.

Αυτό που προβληματίζει τους αστυνομικούς είναι το πώς η βιολόγος του Ινστιτούτου Max Planck στη Δρέσδη βρέθηκε στη σπηλιά, περίπου 10 χιλιόμετρα από το Κολιμπάρι.

Η πρόσβαση σε αυτό το λαγούμι είναι εξαιρετικά δύσκολη. Θα πρέπει δηλαδή κάποιος να γνωρίζει πολύ καλά το χώρο και να έχει λόγο να βρίσκεται εκεί. Υπάρχει μια τάφρος ύψους περίπου δύο μέτρων και όταν την ανέβεις, υπάρχει δένδρο και πίσω από αυτό κλαδιά. θα πρέπει δηλαδή, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές χαρακτηριστικά, κάποιος να ανοίξει με τα χέρια του τα κλαδιά για να βρει την είσοδο και να μπει μέσα.

Tο πτώμα της 60χρονης βιολόγου βρέθηκε μπρούμυτα χωρίς να διακρίνεται το πρόσωπό της. Ωστόσο από τα ρούχα που φορούσε εκτιμήθηκε ότι ήταν η γυναίκα που είχε εξαφανιστεί την περασμένη Τρίτη από την περιοχή του Κολυμπαρίου στα Χανιά και ειδοποιήθηκαν οι αρχές. Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι ήταν σκεπασμένη με ένα πανί, ενώ η σπηλιά ήταν κλεισμένη με μια παλέτα, στοιχεία τα οποία, ωστόσο, δεν έχουν επιβεβαιωθεί επισήμως.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης