Η αυτοαποακολούμενη ομάδα «Καλποθήρες εμπρηστές» ανέλαβε με ανάρτησή της σε ιστοσελίδα αντιεξουσιαστικού χώρου την ευθύνη για την επίθεση και την αρπαγήκάλπης από το 303 εκλογικό τμήμα στην οδό Κωλέττη στα Εξάρχειαλίγο πριν ολοκληρωθεί η εκλογική διαδικασία της Κυριακής.
Στο κείμενό τους υποστηρίζουν ότι «η δράση αυτή αποτελεί ένα θερμό καλωσόρισμα από τη μεριά μας στον Κυριάκο Μητσοτάκη και την Νέα Δημοκρατία, οι οποίοι έχουν υποσχεθεί πως θα μας τελειώσουν. Σας περιμένουμε...».
Αναφερόμενοι στην επίθεσήτους γράφουν ότι «τη στιγμή της αποχώρησης μας αφήσαμε δώρο στους νεκροζώντανους υπαλληλίσκους των κομμάτων και τα εθελόδουλα δημοκρατικά σκουπίδια των εφορευτικών επιτροπών ένα (κλεμμένο από μπάτσους) δακρυγόνο. Λίγα δευτερόλεπτα μετά παραδώσαμε το εσωτερικό της κάλπης στη μόνη μοίρα που του αξίζει: τη φωτιά».
Υπενθυμίζεται ότι η διαδικασία στο εν λόγω εκλογικό κέντρο θα επαναληφθεί την ερχόμενη Κυριακή.
Επίθεση, την Κυριακή, σημειώθηκε και σε εκλογικό κέντρο στην οδό Αραχώβης.
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Vodafone κατακτά την 1η θέση καλύτερου εργοδότη στην Ελλάδα, ενώ για 8η χρονιά αναγνωρίζεται ως Top Employer από το διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό Top Employers Institute.
Ξεκίνησε επίσημα το rebranding του ΟΠΑΠ σε Allwyn – Νέες και αναβαθμισμένες εμπειρίες για τους πελάτες, με τη δύναμη της ψηφιοποίησης και της καινοτομίας. Νέα «σελίδα» για το δίκτυο καταστημάτων και τις ψηφιακές πλατφόρμες – Το Allwyn.gr είναι ήδη στον «αέρα»!
Μέσα σε κλίμα χαράς και αισιοδοξίας, η ελληνική εταιρεία γιόρτασε με εργαζομένους, πελάτες και συνεργάτες τα Χριστούγεννα και τις εορτές του νέου έτους