Μέσω Έβρου θα μετέφεραν 111 κιλά χασίς στην Τουρκία

Μέσω Έβρου θα μετέφεραν 111 κιλά χασίς στην Τουρκία

Οι αστυνομικοί καραδοκούσαν για να συλλάβουν επ’ αυτοφώρω αυτούς που θα το παραλάμβαναν

Evros-xasis
Μέρες τώρα παρακολουθούσαν διακριτικά ένα σημείο στην αγροτική περιοχή των Μαρασίων του Έβρου οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών, της Ο.Π.Κ.Ε. και του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας, για να εντοπίσουν τα μέλη σπείρας που θα μετέφερε πεζή στην Τουρκία μεγάλη ποσότητα χασίς.

Ο χώρος απόκρυψης των ναρκωτικών είχε εντοπιστεί και οι αστυνομικοί καραδοκούσαν για να συλλάβουν επ’ αυτοφώρω αυτούς που θα το παραλάμβαναν, όπως και έγινε. Το μεσημέρι της Παρασκευής είδαν τέσσερις αλλοδαπούς, ηλικίας 20, 20, 19 και 19 χρόνων να παίρνουν τους τέσσερις σάκους που περιείχαν το χασίς, με σκοπό να περάσουν τον ποταμό Έβρο και να τους μεταφέρουν στην γειτονική χώρα.

Οι δράστες συνελήφθησαν και κατασχέθηκαν 49 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 111.074 γραμμαρίων, καθώς και 1.457,5 λίρες Τουρκίας. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, απόκρυψη, μεταφορά και εξαγωγή ναρκωτικών και παραβάσεις του νόμου περί αλλοδαπών και οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης