Πανελλαδικές 2019: Πρώτος στην Κοζάνη χωρίς να πάει σε φροντιστήριο!

Πανελλαδικές 2019: Πρώτος στην Κοζάνη χωρίς να πάει σε φροντιστήριο!

Με 19.253 μόρια και χωρίς να παρακολουθήσει μαθήματα σε κάποιο φροντιστήριο, ο Δημήτρης Βόγδου αρίστευσε μεταξύ των Λυκείων της Κοζάνης

mathitis01
Ο Δημήτρης Βόγδου, από το 4ο ΓΕΛ Κοζάνης, φαίνεται πως είναι ο κορυφαίους από όλους τους υποψήφιους των τεσσάρων Λυκείων της πόλης.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στο Kozanimedia ο διευθυντής του 4ου ΓΕΛ, Μπάμπης Γιαννακόπουλος, συγκέντρωσε 19.253 μόρια και θα εισαχθεί, φυσικά, στη σχολή της επιλογής του. Παιδί πολύτεκνης οικογένειας (έχει άλλα τέσσερα αδέρφια), με καταγωγή από τον Κρόκο, ο Δημήτρης έγραψε 19,9 στα Μαθηματικά, χωρίς καν να κάνει μαθήματα σε κάποιο ομαδικό ή ιδιαίτερο φροντιστήριο!

Όπως αναφέρει: «Η πορεία προς τις πανελλαδικές περιβάλλεται από έναν μύθο, έτσι; Η ατελείωτη κούραση, το διάβασμα, να ξεχάσεις οτι ζεις και όλα τα συναφή. Θαρρώ πως είναι επιλογή μας ενίοτε πως θα διαχειριστούμε την κάθε πρόκληση. Και οι Πανελλήνιες είναι μέχρις στιγμής η μεγαλύτερη. Το θέμα είναι πώς θα την αντιμετωπίσεις. Με χαρά και αισιοδοξία ή με απόλυτη απελπισία. Ειλικρινά δεν υπήρξα απόλυτα αισιόδοξος. Τα «δεν περνάω ούτε με αίτηση» έδιναν και έπαιρναν. Βέβαια αγαπούσα τα μαθήματα και ας αγανάκτησα άπειρες φορές. Προς τον Γενάρη κατάλαβα ότι είναι ευχάριστη (μάλλον μπορείς εσύ να την κάνεις ευχάριστη) εμπειρία. Υπάρχουν άλλα τόσα άτομα που περνούν το ίδιο και κλαίτε μαζί. Χωρίς λίγο κλάψιμο (και κάψιμο) δεν βγαίνει η χρονιά».

Στο 4ο ΓΕΛ Κοζάνης ο Τάσος Παπαδόπουλος συγκέντρωσε 19.114 μόρια, ενώ περί τους 20 υποψήφιους συγκέντρωσαν πάνω από 18.000 μόρια. Στο 1ο ΓΕΛ Κοζάνης πρώτη είναι η Ευαγγελία Καρβέλλα με 19.000 μόρια, καταφέροντας την εισαγωγή της στη Νομική ενώ στο 2ο ΓΕΛ πρώτευσε η Αναστασία Κουσίδου, με πρώτη επιλογή της την Ιατρική. Στο 3ο ΓΕΛ Κοζάνης η Ελένη Αναγνώστου με 18.904 συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης