Στο αεροδρόμιο της Ζακύνθου τσάκωσαν φυγόποινο δουλέμπορο

Στο αεροδρόμιο της Ζακύνθου τσάκωσαν φυγόποινο δουλέμπορο

Ο 31χρονος αλλοδαπός προσπάθησε να φύγει από την χώρα

astynomia-photo-ena
Να διαφύγει αεροπορικώς από τη χώρα επιχειρούσε ένας 31χρονος αλλοδαπός που αναζητούσαν οι αρχές επειδή είχε καταδικαστεί για παράνομη διακίνηση μεταναστών, αλλά τα σχέδιά του ματαιώθηκαν στον Αερολιμένα της Ζακύνθου όπου συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας, το βράδυ της Δευτέρας.

Κατά την διάρκεια του ελέγχου, διαπιστώθηκε πως σε βάρος του 31χρονου δουλέμπορου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών κι έτσι συνελήφθη από τους αστυνομικούς. Ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου, ο οποίος διέταξε να φυλακιστεί για να εκτίσει την ποινή που του είχε επιβληθεί.

*** Σε έλεγχο υποβλήθηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας Ήλιδας ένας 47χρονος Έλληνας σε χωριό της Ηλείας και διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αμαλιάδας για μη καταβολή αντιτίμου αγοράς γεωργικών προϊόντων, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 22 μηνών και δέκα ημερών. Έτσι, συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης