Σέρρες: Στη φυλακή διαρρήκτης με δυο εντάλματα και καταδίκη

Σέρρες: Στη φυλακή διαρρήκτης με δυο εντάλματα και καταδίκη

Ο καταζητούμενος φυγόποινος εντοπίστηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου σε περιοχή των Σερρών 

astynomia-sillipsi-ena
Δύο εντάλματα σύλληψης του ανακριτή Πλημμελειοδικών Λιβαδειάς και μια τελεσίδικη καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λαμίας, όλα για διακεκριμένες κλοπές, εκκρεμούσαν σε βάρος ενός 35χρονου αλλοδαπού.

Ο καταζητούμενος φυγόποινος εντοπίστηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου σε περιοχή των Σερρών από άνδρες του αστυνομικού τμήματος Βισαλτίας, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών, ο οποίος διέταξε να μεταχθεί σε σωφρονιστικό κατάστημα για να εκτίσει την ποινή κάθειρξης έξι ετών η οποία του επιβλήθηκε.

*** Αλλοδαπή που διώκεται επειδή διακινούσε μετανάστες συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής σε μια περιοχή της Φλώρινας, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής. Πρόκειται για μια 48χρονη, σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Ορεστιάδας, για απλή συνέργεια από κοινού σε παραλαβή και προώθηση στη χώρα μη νόμιμων μεταναστών κατά συρροή και από κερδοσκοπία. Η αλλοδαπή οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης