Έφυγε ξαφνικά σήμερα από τη ζωή σε ηλικία μόλις 68 ετών, ο Γιώργος Γερωνυμάκης, διακεκριμένος δικηγόρος με ειδίκευση στη ναυτιλία. Ηταν γεννημένος και μεγαλωμένος στον Πειραιά, με καταγωγή από την Κρήτη από την πλευρά του πατέρα του και από το Άστρος Κυνουρίας από την πλευρά της μητέρας του.
Ο Γιώργος Γερωνυμάκης διατηρούσε δικηγορικό γραφείο στο Παλαιό Φάληρο. Ηταν ένας παθιασμένος επαγγελματίας, άριστος γνώστης της νομικής επιστήμης και ένας εξαιρετικός άνθρωπος που δίδασκε ήθος στη δουλειά και την καθημερινότητά του.
Η νέα σχεδίαση, η εξελιγμένη πλατφόρμα, ο υβριδικός κινητήρας, οι κορυφαίες αναρτήσεις και τα εξελιγμένα συστήματα ασφάλειας του νέου T-Roc καθιστούν το νέο μοντέλο της Volkswagen μια ολοκληρωμένη πρόταση για τον σύγχρονο τρόπο ζωής.