Ένταση στα Χανιά: Όρμηξαν να λιντσάρουν τον δολοφόνο του 43χρονου στο μίνι μάρκετ

Ένταση στα Χανιά: Όρμηξαν να λιντσάρουν τον δολοφόνο του 43χρονου στο μίνι μάρκετ

Προφυλακίστηκε ο 60χρονος που σκότωσε εν ψυχρώ τον Κώστα Κατσουλάκη στο μίνι μάρκετ του στο Βαμβακόπουλο Χανίων - Προσπάθησαν να τον λιντσάρουν οι συγκεντρωμένοι - Τον φυγάδευσε η αστυνομία

xania-lintsarisma-ena
Ο 60χρονος δράστης της εν ψυχρώ δολοφονίας του 43χρονου Κώστα Κατσουλάκη, ιδιοκτήτη μίνι - μάρκετ στο Βαμβακόπουλο, πατέρα ενός 4χρονου παιδιού και Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Ορθουνίου, πέρασε για δεύτερη φορά σήμερα το κατώφλι της Εισαγγελίας Χανίων για να απολογηθεί.

Εισαγγελέας και ανακριτής τον έκριναν προφυλακιστέο με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση. Έξω από τα δικαστήρια είχε συγκεντρωθεί κόσμος ο οποίος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του αδερφού του θύματος, Αντώνη Κατσουλάκη για συγκέντρωση διαμαρτυρίας απέναντι στη διαχρονική ανοχή που επέδειξαν οι αρχές στον δράστη και να απαιτήσουν ουσιαστική δικαιοσύνη.

Λόγω του συγκεντρωμένου κόσμου και της αγανάκτισης που υπήρξε, οι αρχές προσπάθησαν να φυγαδεύσουν από άλλη έξοδο τον κατηγορούμενο και συγκεκριμένα μέσω της αντιπεριφέρειας Χανίων που συνδέεται ως κτίριο με αυτό των δικαστηρίων.

Όμως ο κόσμος είχε ήδη πάει προς όλες τις πιθανές εξόδους.

Μόλις τον είδαν στην πόρτα της αντιπεριφέρειας ο κόσμος ξέσπασε και επειχειρησε να τον λιντσάρει, φωνάζοντας και βάλοντας εναντίον του. Ένας πρόλαβε και του πέταξε ένα μπουκάλι.

Όρμηξαν να λιντσάρουν τον δολοφόνο του Κατσουλάκη
Κλείσιμο


Πηγή: flashnews.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης