Ίμβρος: Άγρια δολοφονία 86χρονου Έλληνα

Ίμβρος: Άγρια δολοφονία 86χρονου Έλληνα

Ο ηλικιωμένος βρέθηκε νεκρός, δεμένος χειροπόδαρα μέσα στο σπίτι του στο Ευλάμπιο - Μία σύλληψη και τρεις προσαγωγές υπόπτων

imvros
Η άγρια δολοφονία ενός 86χρονου Έλληνα, μέσα στο σπίτι του στο Ευλάμπιο της Ίμβρου αποκαλύφθηκε χθες το βράδυ.  Ο 86χρονος, που σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Μανώλη Κωστίδη στον Σκάι λεγόταν Ζαφείρης Πινάρης, ζούσε μόνος του στο Ευλάμπιο και το σπίτι του ήταν λίγο έξω από το χωριό. 

Το σκηνικό του εγκλήματος παραπέμπει σε ληστεία. Ο άτυχος ηλικιωμένος βρέθηκε δεμένος χειροπόδαρα στο κρεβάτι του και με αίματα στο πρόσωπο. Η σορός του έχει μεταφερθεί στο νεκροτομείο της Προύσας για νεκροτομή, ενώ σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης έχει συλληφθεί ένα άτομο και άλλα τρία έχουν προσαχθεί ως ύποπτοι για την δολοφονία του ηλικιωμένου.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες τουρκικών μέσων ενημέρωσης ο Ζαφείρης Πινάρης ήταν από τα πιο αγαπητά πρόσωπα στο Ευλάμπιο, ενώ επί σειρά ετών διατηρούσε κατάστημα στο χωριό. Το έγκλημα έγινε αντιληπτό όταν γείτονας πήγε φαγητό στον ηλικιωμένο και δεν του απάντησε.  Τα συλλυπητήριά του εξέφρασε ο δήμαρχος της Ίμβρου.

Δολοφονία Ελληνα στην Ιμβρο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης