Λαμία: Πωλούσε λαθραία καπνικά είδη σε ψιλικατζίδικο

Λαμία: Πωλούσε λαθραία καπνικά είδη σε ψιλικατζίδικο

Οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα και βρήκαν 37 αδασμολόγητες τυποποιημένες συσκευασίες καπνού βάρους ενός κιλού και 850 γραμμαρίων και 320 λαθραία πακέτα τσιγάρων διαφόρων εταιρειών

720_627155_e735370698-98ca5d70300d9ea3
Σε κέντρο διακίνησης λαθραίων καπνικών προϊόντων είχε μετατρέψει το ψιλικατζίδικο που διατηρεί στη Λαμία η 47χρονη αλλοδαπή ιδιοκτήτριά του, αλλά οι πληροφορίες για τις πωλήσεις παράνομων εμπορευμάτων έφτασαν στους αστυνομικούς της Ασφαλείας.

Έτσι, έκαναν ξαφνική έρευνα στο εμπορικό κατάστημα που διατηρεί η αλλοδαπή και βρήκαν μέσα 37 αδασμολόγητες τυποποιημένες συσκευασίες καπνού βάρους ενός κιλού και 850 γραμμαρίων και 320 λαθραία πακέτα τσιγάρων διαφόρων εταιρειών. Όλα κατασχέθηκαν και εστάλησαν στο Τελωνείο για να υπολογιστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι, ενώ η αλλοδαπή συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας κατηγορούμενη για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

*** Ένα ασυνόδευτο χαρτοκιβώτιο στον σταθμό του ΚΤΕΛ στο λιμάνι του Ηρακλείου κίνησε υποψίες στους άνδρες της Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου, που καραδοκούσαν για να δουν ποιος θα το παραλάβει. Όταν έφτασε ένας 54χρονος Έλληνας, συνελήφθη και στο κιβώτιο βρέθηκαν πέντε νάιλον σακούλες με χύμα καπνό βάρους πέντε κιλών και 105,3 γραμμαρίων. Ο αδασμολόγητος καπνός κατασχέθηκε και παραδόθηκε στο Τελωνείο, ο παραλήπτης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου και η έρευνα για τον εντοπισμό του αποστολέα βρίσκεται σε εξέλιξη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης