Πάτρα: Μαχαίρωσαν αλλοδαπό στον κρόταφο για να αρπάξουν 40 ευρώ!

Πάτρα: Μαχαίρωσαν αλλοδαπό στον κρόταφο για να αρπάξουν 40 ευρώ!

Τρεις αλλοδαποί κατηγορούνται για ληστεία από κοινού, πρόκληση σωματικής βλάβης και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα

astynomia-photo-ena
Θύμα τριών ομοεθνών του που τον τραυμάτισαν με μαχαίρι στον κρόταφο για να τον ληστέψουν, έπεσε ένας 18χρονος αλλοδαπός στην Πάτρα το μεσημέρι της Τετάρτης. Ωστόσο, ένας από τους δράστες συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας, ενώ οι άλλοι δυο έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται.

Ο 21χρονος αλλοδαπός εντοπίστηκε άμεσα μόλις διέφυγε μαζί με τους συνεργούς του από το σημείο όπου επιτέθηκαν στο νεαρό ομοεθνή τους και του άρπαξαν όλα κι όλα 40 ευρώ. Στην κατοχή του δράστη που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών κατασχέθηκαν 243 ευρώ, η προέλευση των οποίων ερευνάται

Στην πορεία της προανάκρισης ταυτοποιήθηκαν από τους αστυνομικούς τα πλήρη στοιχεία των δυο ομοεθνών του ηλικίας 36 και 30 χρόνων. Και οι τρεις αλλοδαποί κατηγορούνται για ληστεία από κοινού, πρόκληση σωματικής βλάβης και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

*** Με ένα μαχαίρι που είχε λάμα μήκους 12 εκατοστών κυκλοφορούσε στη Μόρια της Λέσβου ένας 20χρονος αλλοδαπός ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Μυτιλήνης και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης