Καιρός για το Σαββατοκύριακο: Καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας - Ανοιχτά τα μαγαζιά την Κυριακή

Καιρός για το Σαββατοκύριακο: Καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας - Ανοιχτά τα μαγαζιά την Κυριακή

Η κακοκαιρία επιμένει μέχρι το Σάββατο 20 Απριλίου, συννεφιασμένη η Κυριακή  - Ανοιχτά τα καταστήματα την Κυριακή των Βαΐων

rain_rain_logo
Ο καιρός για το Σαββατοκύριακο προβλέπεται άστατος, με την Κυριακή των Βαΐων οι προβλέψεις να δείχνουν μια καλύτερη εικόνα από το Σάββατο.

Η κακοκαιρία δείχνει τα «δόντια» της μέχρι και τις 20 Απριλίου με βροχές και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας. Το βασικό χαρακτηριστικό του καιρού το Σάββατο είναι η πτώση της θερμοκρασίας, ενώ πυκνά σύννεφα θα σκεπάσουν τον ουρανό την Κυριακή. 

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα με τις ισχυρές καταιγίδες που έπληξαν την Τετάρτη την Αττική, προκάλεσαν πολλά προβλήματα στην πρωτεύουσα, ενώ έριξε μέχρι και χαλάζι. 


savvato_xartis


kiriaki_xartis


Σύμφωνα με τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας το Σάββατο θα σημειωθούν ισχυρές καταιγίδες στην ανατολική και κεντρική Μακεδονία, όπως και στο βόρειο Αιγαίο. Καταιγίδες θα εκδηλωθούν και στα Ηπειρωτικά της χώρας, ενώ αναμένονται χιονοπτώσεις στα ορεινά της βορειανατολικής χώρας.

Εν τω μεταξύ, αυτή την Κυριακή 21 Απριλίου 2019, τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά, λόγω του πασχαλινού ωραρίου, με τους καταναλωτές να σπεύδουν για τα ψώνια για το Πάσχα, ακόμη κι αν ο καιρός δεν θα είναι σύμμαχος.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις ο καιρός την Κυριακή δεν θα παρουσιάσει ιδιαίτερη μεταβολή, ωστόσο οι χάρτες δίνουν βροχές μόνο στα Ηπειρωτικά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης